Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνάντηση Αργυρού - Μπαρμπαγιάννη με τον Μάξιμο Χαρακόπουλο

Η συνάντηση είχε ως κεντρικό θέμα τις επικείμενες εκλογές

Συνάντηση με το Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ Μάξιμο Χαρακόπουλο πραγματοποίησαν σήμερα ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας Νίκος Αργυρός και ο Υπεύθυνος πολιτικου σχεδιασμου και Γραμματέας της ΝΟΔΕ Πέλλας Κώστας Μπαρμπαγιάννης.

Η συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, είχε ως κεντρικό θέμα τις επικείμενες εκλογές.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι...

...συμφωνήθηκε, σε περίπτωση που το επιτρέψουν τα χρονικά περιθώρια, να υπάρξει προσεχώς και νέα συνάντηση.
 

5 σχόλια:

  1. Άκουσα στην Έδεσσα να συζητιέται ότι δεν είστε αντικειμενικοί και αμερόληπτοι. Ότι είναι εις βάρος του Μουράτογλου το γράφεται. Ότι είναι αρνητικό για τον Νουσυκύρου δεν το γράφεται.
    Είναι κρίμα για το blog σας να ακούγονται αυτά τα σχόλια. Τελικά δεν εκφράζεται πλουραλισμό, αντικειμενικότητα και δημοκρατία.
    Είμαι καθημερινώς αναγνώστης και δεν μου αρέσει καθόλου να ακούω αυτά τα σχόλια. Κρίμα γιατί μέχρι χθες σας εμπιστευόμουνα, τώρα έχω αμφιβολίες για την ενημέρωσή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΣΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΒΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ARIDΕANEWS ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ.

      Διαγραφή
    2. Φίλε προεκλογική περίοδος είναι ο καθένας θα πει οτι του κατέβει. Γνωστο αυτό. Δυστυχώς ζούμε στην χώρα των αστικών μύθων και της ανθρωποφαγίας. Και σίγουρα ήδη θα αρχίσουμε να ακόυμε φήμες μέχρι και για τον σκύλο του Νουσυκύρου και την γάτα του Μουράτογλου.
      Τέτοια εντύπωση πάντως για το aridainews δεν έχω σχηματίσει ακόμα

      Διαγραφή
    3. kalos h kakos to aridaianews blogspot einai to prwto meso enhmerwshs se anagnwsimothta sto nomo mas. kai edw pou ta leme einai to mono pou enhmerwnei gia ola. auta ta liga. kalh synexeia.

      Διαγραφή
  2. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ.ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΡΑΥΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News