Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ανάστατη η ΝΔ από τη δήλωση - "βόμβα" του Σταύρου Δήμα

«Μέχρι την τελευταία ημέρα των εκλογών θα είμαι υπουργός Εξωτερικών. Λίγο θα ασχοληθώ με τις εκλογές και δε θα μετέχω κιόλας»

Άνω – κάτω έκανε τη Συγγρού ο Σταύρος Δήμας με αφορμή μια δήλωση του στη Βουλή ότι «λίγο θα ασχοληθώ με τις εκλογές και δε θα μετέχω κιόλας». Αμέσως ξέσπασε θόρυβος…

Ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ενώ μέχρι τώρα τα σενάρια έλεγαν πως θα είναι ο επικεφαλής της λίστας επικρατείας…;

Τα σενάρια επέτεινε και η άρνηση του κ. Δήμα να εξηγήσει τι εννοεί, όταν τον ρώτησαν σχετικά οι δημοσιογράφοι.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής Βάσω Παπανδρέου, στη διάρκεια συνεδρίασης με θέμα τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, του έδωσε το λόγο αποκαλώντας τον...

...«Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης», κι όταν κατάλαβε το λάθος της, πρόσθεσε… «Αντιπρόεδρος της επόμενης Κυβέρνησης»…

«Μέχρι την τελευταία ημέρα των εκλογών θα είμαι υπουργός Εξωτερικών. Λίγο θα ασχοληθώ με τις εκλογές και δε θα μετέχω κιόλας» αντέδρασε ο κ. Δήμας και όλοι άρχισαν να ψάχνουν τι εννοεί.

Λίγο αργότερα κύκλοι της Κ.Ο. της Ν.Δ. διευκρίνιζαν πως ο υπουργός Εξωτερικών ποτέ δεν είπε πως δεν θα είναι υποψήφιος αλλά αναφερόταν στην αντικειμενικότητα που οφείλει να έχει, ως εκ του ρόλου του, στο δρόμο προς τις κάλπες.

---
Πηγή: NewsIt.gr
 

11 σχόλια:

  1. Στεναχωριθηκες ε Βαφειαδη?
    Πως και δεν εγραψες παλι για τον Παπανδρεου???
    εχεις καιρο να γραψεις... μας κακομαθαινεις...
    σε συνηθισαμε να προπαγανδιζεις συνεχεια κατα του ΓΑΠ.. και υπςρ του καρασμανη..αλλα μην ανησυχεις... θα βγειτε τωρα πρωτο κομμα... και να μην το δημοσιευσεις αυτο το σχολιο.. οπωσ εχεις κανει κι αλλες φορες... τουλ να τα διαβαζεις γιατι υπαρχουν και καποιοι που σε διαβαζουν αλλα δεν τρωνε την προπαγανδα σου.. και την δηθεν αντικειμενικοτητα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τη στιγμή που έχετε αυτή την άποψη, είναι δικαίωμά σας να μην επισκεφτείτε ξανά το Aridaia News. Επίσης, θα προτιμούσα να τα λέγατε όλα αυτά υπογράφοντας με το ονοματεπώνυμό σας όπως κάνω εγώ. Η ανωνυμία, όταν έχουμε να κάνουμε με τέτοιου είδους "ψευτοκαταγγελίες" φανερώνει και δειλία. Παρόλαυτά, λαμβάνω υπόψην μου την άποψή σας και ας μην έχει ονοματεπώνυμο!

      ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ

      Διαγραφή
    2. stavro kakos apantas se komplexikous. fantasou peri tinos prokeitai gia na asxoleitai akoma me ton gap. poly kala tou eipes. an den tou aresei as mh mpainei. omws diafwnw mazi sou pou edwses apanthsh. giati tou dineis axia thn opoia den exei.

      Διαγραφή
    3. POU TON THYMITHIKE AYTOS TON GAP. PWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW..... YPARXOUN AKOMOI YPOSTHRIKTES AYTOU TOU ANTHRWPOY?????????? AISXOS!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. ΑΑΑΙΙΙ ΒΡΕ ΓΙΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙ (11:56)..... ΖΗΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ ΣΟΥ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΓΑΠ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ (ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ), Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ, Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ, Η ΝΤΟΡΑ, Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ. ΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ. ΒΛΗΜΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χα χα χα . . . ασ γελασω δυνατα . . . βγηκαν τα σαληγκαρια του γαπ ; ; ; ; ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ? ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ Μ ΑΥΤΟΝ, ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΕΣΥ ΡΕ 11.56 ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΛΙΓΜΕΝΑ? Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΘΡΗΝΙΤΟΣ ΟΥΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να και ενα μπλοκς που κατηγορει τον ΓΑΠ ..χα..χα..χα..πρεπει να εισαι ο μοναδικος Βαφειαδη..χα..χα..χα..χα..εγκληματης Βαφειαδη..χα..χα..χα..ντροπη σου να κατηγορης τον ΓΑΠ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οσο για ολους εσας που με βριζετε τωρα ΖΩΑ!!! αυτο ειναι το επιπεδο σας και η δημοκρατια σας... γιατι ετσι βλεπω πως σεβεστε τις αποψεις οσων εχουν διαφορετικη αποψη απο σας... αλλα ας ειναι.. εγω δεν ειχα ΠΟΤΕ και ουτε εχω κανενα συμφερον απο τα μεγαλα κομματα...
    οποτε ο,τι και να λετε.. σας γραφω εκει που ξερετε!! ολους!! γιατι σε 10 χρονια.. παλι αυτους θα εχετε θεους..γιατι αν ερθει τωρα καποιος και σας μπουκωσει το στομα ευρω θα τα ξεχασετε ολα.. γιατι αγαπατε την τσεπη σας και οχι την πατριδα..τοσα χρονια γιατι κανεις απο σας δεν διαμαρτυροταν με ολα αυτα τα σκανδαλα που υπηρχαν ανεκαθεν? και μονο τωρα διαμαρτυρεστε για το συστημα για την πολιτικη για τους μισθουσ και για ολα!
    οσο γι αυτο που ειπες Βαφειαδη.. σεβομαι το blog σου και οντως ειναι ενδιαφερον... αλλα δεν μπορεις να με αναγκασεις να αποκαλυψω την επωνυμια μου.... εσυ επελεξες να εκτεθεισ στην δημοσιοτητα με το μπλογκ σου... εγω ποτε δεν το θελησα...και πιστευω απο την στιγμη που εκτιθεσαι στην δημοσιοτητα... θα πρεπει να εισαι και αντικειμενικος...και οχι να περνας τα προσωπικα σου πιστευω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ Σ ΕΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ.ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ Ο ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΕΒΑΛΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΠ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ? ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑΤΙ Σ ΑΡΕΣΕΙ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑΤΙ Σ ΑΡΕΣΕΙ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ Ν ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ..ΠΟΙΟΝ? ΤΟΝ ΓΑΠ..Ε..ΕΛΕΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΕΛΕΟΣ..

      Διαγραφή
  7. Να το ΕΠΙΠΕΔΟ, εμεις τα ζωα στις διαταγες σας, λοιπον Βαφειαδη μην ξανακατηγορησεις τον πρωην θα σε κανουν ντα...μεγας εισαι ΚΥΡΙΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News