Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Αγανακτησμένοι οι κάτοικοι της Σκύδρας για το στρατόπεδο υποδοχής λαθρομεταναστών

Όλοι συμφώνησαν ότι δεν θα επιτρέψουν την εγκατάσταση παράνομων μεταναστών στη Σκύδρα

Ζωντανή σύνδεση με η Σκύδρα πραγματοποίησε πριν λίγο η εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι το στρατόπεδο της Σκύδρας είναι στη λίστα των εν δυνάμει σημείων υποδοχής λαθρομεταναστών.

Στο link βρέθηκαν πολλοί κάτοικοι της πόλης, όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο οποίος τόνισε ότι είναι εγκληματικό να θεωρούν κέντρο μόνο την Αθήνα και να ξεχνούν την επαρχία.

Οι πολίτες δήλωσαν αγανακτισμένοι και ζήτησαν από όλους αυτούς που παίρνουν αποφάσεις χωρίς να υπολογίζουν τη βούληση του κόσμου να μένουν σπίτι τους και να μη βγαίνουν στην τηλεόραση, καθώς αποτελούν πρόκληση.

Όλοι συμφώνησαν ότι δεν θα επιτρέψουν την εγκατάσταση παράνομων μεταναστών στη Σκύδρα.

«Ντροπή σας. Αυτή είναι η ανάπτυξη που λέγατε; Αυτή είναι η δημοκρατία; Αποφασίζουμε και διατάζουμε; Από το 1990 δεν κάνατε τίποτα, τώρα να τους πάρετε στο σπίτι σας. Δεν ντρέπεστε;», φώναζαν αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της Σκύδρας στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News