Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Μητρώο Εμπορίας Γεωργικών Φαρμάκων στην Π.Ε. Πέλλας


Ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι:

Σύμφωνα με τον νόμο 4036/2012 (ΦΕΚ Α΄8) «ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ- ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ» άρθρο 35 παρ.4 προβλέπεται η τήρηση μητρώου εμπορίας Γεωργικών Φαρμάκων και η χορήγηση από την υπηρεσία μας ειδικού κωδικού.

Για την χορήγηση αυτού του κωδικού παρακαλούνται όλοι όσοι ασχολούνται με την εμπορία Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων να επικοινωνούν με τα παρακάτω τηλέφωνα:

1. Για τις περιοχές Σκύδρας, Αριδαίας, Έδεσσας
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΤΟΫΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 2, ΣΚΥΔΡΑ – ΤΗΛ. 2381089324, 2381082963, Φ. Περδικοπούλου, Ν. Νικολαϊδης

2. Για την περιοχή Γιαννιτσών
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΤΟΫΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Πλατεία ΠΙΚΠΑ – ΤΗΛ. 2382084412, 2382027548
Δ. Τσιμενίδης, Α. Γιαλασή

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΤΡΥΦΩΝ ΤΣΑΝΤΑΚΗΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News