Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Συγκλονιστικό βίντεο: Πατέρας ξυλοκοπεί την 9χρονη κόρη του επειδή...άργησε

Το περιστατικό συνέβη στην Τουρκία

Όπως θα δείτε στο βίντεο το οποίο έχει τραβηχτεί από τις κάμερες ασφαλείας μιας εταιρίας, ο πατέρας φαίνεται να ξυλοκοπεί άγρια την μόλις 9χρονη κόρη του, δίνοντας την κατ' επανάληψη κλωτσιές και μπουνιές.

Όταν ο πατέρας ρώτηθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις τον λόγο που χτύπησε την κόρη του, απάντησε ότι ήθελε να δώσει ένα μάθημα στην κόρη του επειδή άργησε να γυρίσει από το σχολείο.
Ο άνδρας και παραπέμφθηκε στο δικαστήριο με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

3 σχόλια:

  1. Με συγχωρείτε για τη γλώσσα που θα χρησιμοποιήσω αλλά ο τύπος θέλει ΓΑΜΗΣΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΔΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΡΙΑΛ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. otan auta ta zoa oi tourkoi ginoun anthropoi ego tha gino astronautis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News