Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Χρ. Παπουτσής: «Ο Παπανδρέου είναι κεφάλαιο για τη χώρα και την παράταξη»

Το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από όλα τα στελέχη του»

«Δεν αποδέχομαι προδιαγραμμένες πορείες και εξελίξεις» τόνισε ο Χρήστος Παπουτσής από το βήμα της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ, και σημείωσε ότι η δημοκρατική παράταξη δεν ωφελήθηκε από τον κατακερματισμό.

«Η μάχη πρέπει να δοθεί μέσα στο μέσα στο κόμμα. Ποτέ δεν ωφελήθηκε από τον κατακερματισμό η δημοκρατική παράταξη... Δεν πιστεύω σε ένα μικρό και φοβικό ΠΑΣΟΚ, τώρα είναι η ώρα της απόφασης και της ευθύνης, το αύριο του ΠΑΣΟΚ είναι ευθύνη και υπόθεση όλων μας... Στο ΠΑΣΟΚ αλλαγή σελίδας σημαίνει αλλαγή πρακτικής και αντίληψης, μία νέα συλλογικότητα».

Ζήτησε από τον Γιώργο Παπανδρέου να επανεξετάσει την επιστροφή των στελεχών που διεγράφησαν από το κόμμα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από όλα τα στελέχη του». Ο Χρήστος Παπουτσής τόνισε ότι δεν αποδέχεται τη λογική της ηττοπάθειας και όσων μετατρέπουν το ΠΑΣΟΚ σε «δεκανίκι των κεντροδεξιών επιλογών».

Ο Χρήστος Παπουτσής χαρακτήρισε...

...«κεφάλαιο για τη χώρα και την παράταξη, εγγύηση για την ενότητα του ΠΑΣΟΚ» τον Γιώργο Παπανδρέου και τόνισε με έμφαση «Θεωρώ απαράδεκτο και έξω από τη λογική τη νοοτροπία και τις αρχές, την προσπάθεια πολιτικής ισοπέδωσης του Γ. Παπανδρέου από ανθρώπους που διετέλεσαν υπουργοί του και στενοί του συνεργάτες».

---
Πηγή: Real.gr
 

4 σχόλια:

  1. ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ.ΑΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΝΙΩΘΩ ΗΛΙΘΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λεει αυτος ρε παιδια? μας αποκαλει βλακες η κανω λαθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕ.ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 30,40 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε σεις...κορακας κορακου ματι βγαζει; οχι λοιπον τι ψαχνετε να βρειτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News