Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ο Δήμος Αριδαίας στην έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το όργιο διαφθοράς

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του NewsIt το οποίο μετέδωσε και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA

Έκθεση - κόλαφος του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το όργιο διαφθοράς που επικρατούσε στο ελληνικό δημόσιο το 2009.

Μεταξύ των «πρωταθλητών» της διαφθοράς και της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος οι Δήμοι.

Ανάμεσα στους Δήμους που εμπλέκονται στα πορίσματα βρίσκεται και ο Δήμος Αριδαίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα...

...με σχετικό ρεπορτάζ του NewsIt το οποίο μετέδωσε και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, στον πρώην Δήμο Αριδαίας ήθελαν να πληρώσουν 4.859 € για μισθούς και έξοδα κίνησης σε νεοπροσλαμβανόμενους δημοτικούς αστυνομικούς, μόνο που τα εντάλματα αφορούσαν την περίοδο πριν τις... προσλήψεις!
 

7 σχόλια:

  1. Α-ΠΟ-ΚΛΙ-Ε-ΤΑΙ!!! Ο Πετράκης δεν ήταν τέτοιο παιδί, κάποιο λάθος έγινε ή παρασύρθηκε από άλλον. Αλλά από ποιόν; αφού όλα τα παιδιά του συνδυασμού ήταν ηθικά και ενάρετα παράδειγμα ο Παντάρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den to pisteyoume o alpha einai xalasmenos edw k meres

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να δωθούν εξηγήσεις! αλλά έτσι κι αλλιώς το θράσος μερικών που χωρίς γνώσεις να θέλουν δημαρχείο ντε και καλα βρε παιδί μου που το πας αυτό? πολύ θράσος υπάρχει τελικά σ αυτή την κοινωνία! κάτσε σπίτι βρε δάσκαλε σε παιδάκια μιλάς όχι σε ενήλικες.Χαλάρωσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΙΕΡΖΗ ΡΕ ΣΤΑΥΡΑΚΗ?ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να ΧΕΣΩ τα πορίσματα και τα λοιπά ελληνικά καραγκιοζιλίκια.Δήμευση περιουσιών και κάγκελο θα δούμε ποτέ για όλους τους απατεώνες που μας έφεραν εδώ που είμαστε;Ε;
    Φέρτε δικούς σας δικαστικούς και φτιάξτε φυλακές φίλοι της Τρόϊκας...ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News