Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΠΑΟΚ: Τρεις μετεγγραφές, δύο ανανεώσεις

Τρεις μετεγγραφές και δύο ανανεώσεις σχεδιάζει ο ΠΑΟΚ

Ειλημμένη θα πρέπει να πρέπει θεωρείται η απόφαση της διοίκησης του “δικεφάλου του βορρά” για τις ανανεώσεις των συμβολαίων του Γκαρσία και του Λίνο αλλά και η ενίσχυση με αμυντικό χαφ, επιτελικό μέσο και στόπερ.

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός στον ΠΑΟΚ έχει ουσιαστικά ξεκινήσει από την μέρα που ο Λάζλο Μπόλονι συμφώνησε να μείνει στο τιμόνι της ομάδας και τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία με...

...τους Πάμπλο Γκαρσία και Λίνο.

Παράλληλα και κινούμενο πάντα σε προσιτά οικονομικά επίπεδα, οι διοικούντες θα κινηθούν για την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών. Στόχος είναι να μπουν στο ρόστερ ένας αμυντικός χαφγ, ένας δημιουργικός μέσος και ένας κεντρικός αμυντικός. Κινήσεις έχουν γίνει ήδη από πλευράς διοίκησης στην ιταλική αγορά και από πλευράς Μπόλονι στην αγορά της Γαλλίας.

---
Πηγή: newsit

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑ.........ΚΟΙΝΩΣ ΑΚΥΡΟ ΑΡΘΡΟ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News