Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Γιώργος Καρασμάνης: Επιστρέφει στη ΝΔ

Επιστρέφει στη ΝΔ

Την επιστροφή του στη ΝΔ αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στα επόμενα 24ωρα ο Γιώργος Καρασμάνης.

Συγκεκριμένα, όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, στο κόμμα επιστρέφουν οι Γ. Βαγιωνάς, Κ. Παπασιώζος, Μ. Τζίμας και Γ. Καρασμάνης.

11 σχόλια:

  1. Κρίμα! Γιώργο! Πάει η υστεροφημία. Τελικά πάνω από την αξιοπρέπεια με την οποία πολιτεύτηκες μέχρι τώρα ( και σε ψήφιζα ΠΑΝΤΑ)έβαλες την καρέκλα. Σου εύχομαι καλή τύχη.
    ΥΓ. Κι εσύ και η ΝΔ του Σαμαρά τελειώσατε για μένα.
    Πρώην. Αριδαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΩΡΓΟ. Η ΝΔ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ... ΤΟ ΠΕΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ Η Ν.Δ ΕΚΑΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΜΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 35% ΣΤΟ 22% ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ! ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η Ν.Δ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΜΑ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΠΟΙΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΣ, ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ, ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΙΣ?ΝΤΟΡΟΥΛΑ Η ΚΑΜΜΕΝΟΣ?

      Διαγραφή
    2. Φίλε 01:41 την άποψη του είπε ο ανθρωπος. Εσυ έσπευσες να του την πέσεις και να τον κατηγορήσεις. Τόσο πόλωση ποια? Δεν μάθαμε σαν λαος τίποτα απο τα λάθη του παρελθόντος.
      Απάντα με επιχειρήματα εκτος αν βαριέσαι.

      Διαγραφή
    3. Πλακα ΜΕ κανεις δεν βλεπεις οτι κανει παιχνιδι, ποια αποψη, μονο για καρασμ και σαμαρ, και την πολωση που την ειδες? και οσο για λαθη παρελθοντος παρασυμφονω, αλλα εκτος το να μαυρισω τους μεγαλους δεν μπορω τιποτα αλλο να κανω.

      Διαγραφή
    4. Πόλωση εννούσα ανάμεσα σε κόμματα και πρόσωπα. Με την έννοια ότι αφου μιλάει κατα του Σαμαρά είναι πιονι του Καμμένου και της Ντόρας.
      Απάντα του με επιχειρήματα αν νομίζεις ότι κάνει παιχνίδι.
      Πάντως έστω και το μαυρισμα που λες άλλα με αιτιολογία και όχι απο αντίδραση έχει και την αξία του.

      Διαγραφή
  5. ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕ ΠΑΤΑΤΡΑΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έχεις δίκιο. Ρυθμιστικός παράγοντας για την νίκη της ΝΔ και την προσπάθεια για αυτοδυναμία είναι ο Καρασμάνης.

      Διαγραφή
  6. Ο Καρασμάνης δεν νομίζω ότι πρόκειται ν' ανακοινώσει τίποτα. Άλλωστε αυτό που έχει πει είναι ότι ανήκει στη ΝΔ και σ' αυτήν θα παραμείνει. Αν τον χρειάζονται στο ψηφοδέλτιο, οι κύριοι της ΝΔ είναι αυτοί που πρέπει να κάνουν ανακοίνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News