Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Φουλ ατζέντα για τους "γαλάζιους" του Νομού Πέλλας

Κυριακή... κοντή γιορτή

Γεμάτη είναι η ατζέντα για τα «γαλάζια» στελέχη του Νομού Πέλλας την Κυριακή 18 Μαρτίου, λόγω και της επίσκεψης του Γιάννη Μιχελάκη.

Ο Εκπρόσωπος της ΝΔ θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στις 17:30, ενώ λίγο αργότερα θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία.

Πιο νωρίς, στις 16:30 θα συνεδριάσει σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες η ΝΟΔΕ Πέλλας.

Γενικότερα το θερμόμετρο ανεβαίνει, καθώς σήμερα Πέμπτη...

...λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων όσων επιθυμούν να είναι υποψήφιοι Βουλευτές με τη «γαλάζια» παράταξη.

Μετά τις 18:00 που αποπνέει η συγκεκριμένη προθεσμία, ίσως να γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου.
 

1 σχόλιο:

  1. ΨΗΦΟ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΊ΄ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΩΡΑ ΚΟΥΛΗ, ΑΡΗ, ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΤΖΑΜΤΖΗ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ ΚΤΛ ΠΩ,ΠΩ,ΠΩ,ΠΩ.ΠΩΩΩΩΩΩ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News