Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ο Νίκος Παρούτογλου υποψήφιος Βουλευτής Ν. Πέλλας με το ΠΑΣΟΚ;

Δ. Πασόης:
"Για μας θα ήταν μια καλή υποψηφιότητα"

Συνέντευξη στη Εφημερίδα «Λόγος της Πέλλας» παραχώρησε πριν λίγες μέρες ο Δήμαρχος Αλμωπίας.

Ο κ. Πασόης ερωτήθηκε μεταξύ άλλων σχετικά με την επικείμενη υποψηφιότητα του Αντιδημάρχου Νίκου Παρούτογλου και έδωσε την εξής απάντηση, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά:

«Ακούγονται φήμες, δεν ξέρω αν έχουν βάση, για επικείμενη υποψηφιότητα του Νίκου Παρούτογλου στις επόμενες εκλογές. Πάντως για μας θα ήταν μια καλή υποψηφιότητα. Είναι νέος άνθρωπος, φέρελπις, και πιστεύω ότι θα δώσει μία νέα πνοή στην παράταξη στην οποία θα είναι -αν θα είναι- υποψήφιος».
 

26 σχόλια:

  1. Καλό παιδί αλλά με ποιο Πασοκ, του ΓΑΠ του Βενιζέλου, το Μνημονιακό ή το αντιμνημονιακό που ετοιμάζουν πρώην μνημονιακοί !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι οχι ρε παιδια?αλλωστε η βουλη γεματη ανικανους ειναι αλλος ενας ειναι το προβλημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΑΛΟΥ ΞΕΚΑΒΑΛΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. auto to paixnidh me ta sxolia pia re paidia aidia..alloste esu re 01.04 oloi oi politikh pou psifises itan ikanoi?xalba e xalba!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωχ αμάν, να το δούμε και αυτό και θα ολοκληρωθεί ή κωμωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.Η ΚΑΚΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ.ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΝΩΝΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενω εσυ με τον καλο λογο στο στομα εισαι\\\\\
      ΑΝΩΝΥΜΕ ΥΒΡΙΣΤΗ

      Διαγραφή
  7. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ.
    ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΝΙΚΟ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νικο γερα εχουμε και θεση αρχιμανδριτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΊΔΑΜΕ και τα βουβάλια της πολιτικής και από τα 2 κόμματα.. ξεχάσανε να πεθάνουν από τότε που ψήφισα για πρώτη φορά οι ίδιοι είναι .. ΟΛΑ τα κόμματα πρέπει να βάλουν νέους ανθρώπους .. φτάνει ποιά με τους δεινόσαυρους τισ πολιτικής.. αν και είμαι σε άλλον πολιτικά χώρο , μακάρι να γίνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πάμε όλοι ουζμπεκιστάν να κυνηγάμε αλιγάτορες ...τώρααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μη διαμαρτύρεστε ρε παιδιά . Ξέρετε τι θάρρος χρειάζεται αυτή την εποχή να κατέβεις υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.Μάλλον εκεί στο Δημαρχείο δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει στην κοινωνία.
    Για τον Σοσιαλισμό αγωνίζονται......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο μπαλου ας ειναι μονο δασκαλος να μην ειναι και ειδικα πολυκαρπιωτης εχουμε χορτασει απο ψευτοδημαρχους και ψευτοπολιτευτες.ασε που καποιοι νομιζουν οτι επειδη δουλευαν με μεσο σε γραφειο βουλευτων θα γινουν και οι ιδιοι ...αλλα μαλλον καθρεφτη δεν εχουν στο σπιτι και τον κουβαλαν απο τους προμαχους και την κρυα βρυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εμάς που δεν κατεβαίνουμε συχνά στην Αριδαία ,θα μας πεί κάποιος, τι έχει προσφέρει στην κοινωνία αυτός ο κύριος και κρίθηκε άξιος για υπ.βουλευτής ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χειρότερο από την αμάθεια είναι η ημιμάθεια….πόση αλήθεια σε μια μόνο φράση......

      Διαγραφή
  15. Κενός και Λίγος.Πλήρωσε για να γίνει διαφήμιση.Απλά πράγματα!Δεν είμαστε και τόσο ζιμπαμπουε ακόμα για να γίνουν βουλευτες οι κάφροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ποσο περισσότερο θα μαγαριστεί αυτός ο δύσμοιρος ο ήλιος ρε παιδιά.... να και πίσω από αυτό την φωτο του παρουτ. ωρα να την κάνουμε για άλλες πολιτείες... ποσα χτυπήματα να αντέξουμε οι ανθρωποι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αφου το ειπε και ο πασοης !!!Μαλλιστα...Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΕΛΕΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ,,ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ...ΞΥΠΝΑΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ <ΠΡΟΒΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παιδιά αφού τους κρίνετε όλους στην χειρότερη περίπτωση ως ανίκανους και στην καλύτερη ως μέτριους, τότε πείτε δημόσια και καθαρά ποιοι είναι οι άξιοι και οι ικανοί, να εκλεγούν και να μας σώσουν κιόλας...ΕΛΕΟΣ πια μ' αυτή την σάπια κριτική

      Διαγραφή
  18. ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΝΤΑΛΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΚΕΙ. ΚΑΙ ΧΑΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΪΜΟΥ ΠΛΗΡΩΜΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. λάθος άτομο ακόμα και για το Δήμο.Φυγαμε από Πασόη γι αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. υπάρχουν πολλά αξιόλογα νέα άτομα στην Αλμωπία με περισσότερες ικανότητες.Δυστυχώς καίγεται λόγω μπαμπά !!!! (όντως χαλάει το προφίλ του Πασόη τέτοιο άτομο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ποιο προφιλ ρε του πασοη?αυτο στο facebook?γιατι αλλο δεν υπαρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. mhn krazete re paidia.....afhsteton na doume ti tha kanei k autos...etsi k alliws den exoume na xasoume kati,oti htan to exoume xasei....afhste pou den vlepw k kanenan allon pio aksio sto proskunio....mpravo tou pantws pou vrike to tharos na kanei kati tetoio thn epoxh pou giaourtwnoun vouleutes k tous khnugane....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News