Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ο Σταύρος Τουφεγγόπουλος αποκαθιστά την αλήθεια - "Κανένα έργο δεν ήταν εικονικό"

Τη σιωπή του έλυσε ο Σταύρος Τουφεγγόπουλος μετά από ένα διάστημα που προτίμησε να μείνει αποστασιοποιημένος

Ο πρώην Δήμαρχος Εξαπλατάνου μιλώντας στην εφημερίδα «Η Φωνή της Αλμωπίας» απάντησε στις κατηγορίες και τον πόλεμο που δέχτηκε το προηγούμενο διάστημα.

Διαβάστε το δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Φωνή της Αλμωπίας»:

Είδαμε στις τελευταίες εκδόσεις της εφημερίδας πώς έκριναν οι οικονομικοί επιθεωρητές τις χαλικοστρώσεις στο Δήμο Εξαπλατάνου το Δεκέμβριο του 2006 και αναφερθήκαμε στα ποσά που καταλόγισαν σε βάρος αυτών που θεώρησαν ως υπαίτι-ους οικονομικής βλάβης στον τότε δήμο.

Αυτή όμως είναι η μία άποψη για το πώς εξελίχτηκαν τα πράγματα. Μια άλλη άποψη, διαφορετική, υποστηρίζει και βεβαίως δικαιούται να εκφράζει ο πρώην δή-μαρχος Εξαπλατάνου Σταύρος Τουφεγγόπουλος, ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία να συζητήσουμε το θέμα, καθώς θεωρεί ότι δεν εξελίχθηκαν τα γεγονότα, όπως περι-γράφηκαν, ενώ θίγεται από την έως τώρα αντιμετώπιση της υπόθεσης και έχει το α-ναφαίρετο δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του απέναντι στην κοινή γνώμη της περιοχής μας αποκαθιστώντας την αλήθεια.

Γιατί, μπορεί οι επιθεωρητές, πέντε ή έξι περίπου χρόνια μετά τις χαλικο-στρώσεις, να έκαναν μια έρευνα και να κατέληξαν σε κάποια συμπεράσματα, αλλά ούτε κατηγορίες απέδωσαν ούτε δίκασαν κανέναν ούτε επιδίκασαν ποινές. Οι επιθεωρητές έσπευσαν να...

...κατοχυρώσουν τα δικαιώματα του δήμου, και πολύ καλά έκαναν, άλλοι όμως θα κρίνουν την όλη υπόθεση μιας κι άνοιξε το θέμα.

Κι εν πάση περιπτώσει στα δώδεκα χρόνια του Καποδίστρια δε συνωμότησε το σύμπαν στο Δήμο Εξαπλατάνου για να μπορεί ο Τουφεγγόπουλος να σκηνοθετεί κατά βούληση εικονικά έργα… Αν αντικρύσουμε την πραγματικότητα με τους πα-ραμορφωτικούς φακούς της συνωμοσιολογίας, τότε προκύπτουν σημεία και τέρατα …

Αποφάνθηκαν, λοιπόν, οι οικονομικοί επιθεωρητές ότι ο δήμος Εξαπλατάνου υπέστη το 2006 – 2007 οικονομική ζημιά με τις χαλικοστρώσεις αγροτικών δρόμων σε δημοτικά διαμερίσματα του δήμου και ότι η ευθύνη γι’ αυτό ήταν δική μου και δύο δημοτικών συμβούλων ως μελών της επιτροπής παραλαβής αναφέρει ο Σταύρος Τουφεγγόπουλος. Και συνεχίζει, εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο και βέβαια θα αναλάμβανα την ευθύνη και θα αποκαθιστούσα τη ζημιά, εάν αυτό όμως ήταν αληθές.

Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα, γιατί όταν το 2006 δρομολογήθηκαν οι α-ναθέσεις εγώ δεν είχα καμιά σχέση με το θέμα ούτε μπορούσα να έχω την οποιαδή-ποτε ανάμειξη. Και δεν μπορούσα να έχω κάποια θεσμική ανάμειξη, αφού δε συμμε-τείχα στην τότε δημαρχιακή επιτροπή που ενέκρινε τις αναθέσεις και προχώρησε στις συμβάσεις με τους εργολάβους.

Ποια, λοιπόν, είναι η ευθύνη του Σταύρου Τουφεγγόπουλου και γιατί να καταλογιστεί σε βάρος του αυτό το τεράστιο ποσό; Τα έργα δεν ανατέθηκαν από τον Τουφεγγόπουλο ούτε εκτελέστηκαν στη διάρκεια της θητείας του Σταύρου Τουφεγ-γόπουλου.

Όπως γνωρίζετε ένα έργο μπορεί ενώ έχει ολοκληρωθεί, η πληρωμή του να γίνει μετά από ένα χρονικό διάστημα. Έτσι και αυτό το έργο υλοποιήθηκε επί δημαρχίας του κ Παλίκογλου η οποία δεν προχώρησε στην αποπληρωμή του έργου, αλλά κλήθηκα εγώ ως νέος Δήμαρχος να προχωρήσω σε αυτή. Όταν υπάρχουν όλες οι υπογραφές των αρμόδιων συμβούλων ότι καλώς εκτελέστηκαν τα έργα καθώς και όταν η τεχνική υπηρεσία δεν εκφράζει την παραμικρή αντίρρηση ή αμφιβολία στην εξόφληση των έργων, όταν οι εργολάβοι πιέζουν τρεις μήνες μετά την εκτέλεση των έργων να πληρωθούν, ποια ευθύνη θα αναλάβω εγώ ως δήμαρχος Εξαπλατάνου να μην υπογράψω τα εντάλματα;

Συνεπώς, αφού οι φάκελοι των έργων αυτών ήταν πλήρεις και υπήρχαν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά με τις βεβαιώσεις καλής εκτέλεσής τους από την ορισθείσα επί θητείας του κ. Παλίκογλου αρμόδια επιτροπή, έκανα αυτό που επιβαλλόταν (άραγε, τι άλλο θα μπορούσα να κάνω!!;;;), δηλ. υπέγραψα τα εντάλματα, τα οποία στη συνέχεια διαβιβάστηκαν για έλεγχο και έγκριση στον αρμόδιο Επίτροπο. Έπραξα ότι θα έκανε οποιοσδήποτε δήμαρχος στη θέση μου, επιδεικνύοντας την δέουσα επιμέλεια και ενεργώντας με απόλυτη ευσυνειδησία.

Δεν είχα καμιά ευθύνη να πάρω την ταινία και να μετρήσω το μήκος, το πλάτος και το βάθος των χαλικο-στρώσεων. Άλλωστε, αν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα σχετικά με τη δαπάνη αυτών των έργων, δεν θα εγκρίνονταν (χωρίς την οποιαδήποτε παρατήρηση) τα αντί-στοιχα εντάλματα και από τον αρμόδιο Επίτροπο της Δημοσιονομικής Υπηρεσίας.

Ακούστηκε ότι δήθεν εκβιάστηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της περιόδου 2003-2006 από τον Σταύρο Τουφεγγόπουλο να υπογράψουν τις βεβαιώσεις καλής εκτέλεσης. Αυτά δεν είναι σοβαρές κουβέντες. Αν κάποιος θέλει, υπογράφει. Αν δεν θέλει, δεν υπογράφει. Πώς μπορούσα να εκβιάσω τους συγκεκριμένους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, που μάλιστα κινούνται σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους; Και γιατί τόσα χρόνια δεν έγινε σχετική και συγκεκριμένη καταγγελία σε βάρος μου;

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω διαβάσει τα υπομνήματα των δύο δημοτικών συμβούλων προς τους οικονομικούς επιθεωρητές. Οι συνάδελφοι είναι υπεύθυνα άτομα. Εγώ γνωρίζω ότι ελέγχθηκαν κανονικά τα έργα. Δεν θέλω να σχολιάσω περαι-τέρω.

Οι οικονομικοί επιθεωρητές επικαλούνται έγγραφο της ΕΜΥ για βροχές το Δεκέμβρη του 2006. Δεν γνωρίζω αν το έγγραφο αναφέρεται σε βροχές γενικά στην Ελλάδα ή ειδικά στην Αλμωπία. Πάντως για την Αλμωπία ο Δεκέμβρης του 2006 δεν ήταν ιδιαίτερα βροχερός μήνας. Δε σημειώθηκαν πλημμύρες, δεν είχε γίνει λόγος για ζημιές. Ακόμα και οι εορταστικές εκδηλώσεις ενόψει των Χριστουγέννων είχαν γίνει κανονικά.

Συνεπώς γιατί να μην εκτελεστούν τα έργα;
Και συνεχίζει τη συζήτηση… Όλα τα υπόλοιπα κακόβουλα σχόλια που ακούστηκαν κατά καιρούς από τους γνωστούς πολιτικούς αντιπάλους μου, οφείλω, να διευκρινίσω, πως είναι παραμύθια με σκοπό να πλήξουν ανεύθυνα και αβασάνιστα την τιμή και την υπόληψή μου. Να τονίσω για πολλοστή φορά πως πρόκειται για μια ακόμη ενορχηστρωμένη και συκοφαντική επίθεση εναντίον μου. Η ζωή και η δουλειά μου είναι διαφανείς, κάτι το οποίο είναι ολοφάνερο και από τον όγκο των περιουσιακών μου στοιχείων που δεν υπάρχει. Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ και τίποτα να κρύψω. Είμαι ανοιχτός σε κάθε οικονομικό έλεγχο. Σε ολόκληρη την πολιτι-κή μου σταδιοδρομία ουδέποτε συμμετείχα σε πολιτικά παιχνίδια και οδηγός μου ήταν και θα είναι πάντα το συμφέρον του τόπου μας. Η πολιτική μου διαδρομή ήταν και είναι πάντα στο φως και δεν θα επιτρέψω οποιονδήποτε να ρίξει σκιές.

Αυτή, λοιπόν, είναι η αλήθεια για τις περιβόητες χαλικοστρώσεις του 2006 και τη δική μου εμπλοκή στο συγκεκριμένο θέμα. Ουδέν το παράνομο έπραξα και ουδεμία ζημία επήλθε στο δήμο.

Ωστόσο, υπήρξε κάποια καταγγελία και όφειλαν να την εξετάσουν. Εγώ όμως είμαι υποχρεωμένος να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και έχω ήδη προσφύγει κατά του καταλογισμού σε βάρος μου ενώπιον του δικαστηρίου.

Οι πολίτες του Εξαπλατάνου πρέπει να έχουν ξεκάθαρο στη συνείδησή τους ότι ο δήμαρχος τον οποίο εμπιστεύθηκαν, τίμησε την ψήφο τους, δεν την πρόδωσε και έκανε ό,τι μπορούσε για να βελτιωθεί η κατάσταση στην Ανατολική Αλμωπία.
 

24 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΥΡΟ. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΗΔΙΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΦΑΛΗΡΙΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΕΣΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ (ΣΙΓΑ ΜΗ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o toufegopoulos afhse ergo ston dhmo. ton anelave xwrio kai ton paredwse teleiws diaforetiko. auto prepei kapoia stigmh na to akousoyme. oxi mono na grafontai ta arnhtika. as anaferei epitelous kapoios kai tha thetika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε σταυρο, τελικα αξιζε τον κοπο να ασχοληθεισ????? με τουσ ανθρωπουσ που εμπλεξεσ, που δεν εχουν δουλεια και ασχολουνται μαζι σου γιατι δεν ξερουν πωσ αλλιωσ να φανε τα εκατομμυρια τους ειναι δυσκολα τα πραγματα. μπορει τα δικαστηρια να τα πισουν για την...... ενοχη σου. τον λαο του εξαπλατανου ομωσ δεν θα τον πισουν ποτε. γιατι σταθηκεσ διπλα μασ οποτε σε χρειαστηκαμε. και γιαυτο δεν πρεπει να ειμαστε αχαρηστοι. κατοικοσ απο την ιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Bravo!!Agio to atomo!!bravo k pali!!10 tetoioys na eixame..!!

      Διαγραφή
    2. αυτος ο κατοικος απο την ΙΔΑ να μας πει που ειναι ο χλοτοταπιτας που αλαξε ο δημος στο γηπεδω τις Ιδας και η Διαγράμμιση στο γηπεδω μπασκετ του δημοτικου σχολειου τις ΙΔΑΣ..........

      Διαγραφή
    3. Ο ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΦΙΔΙΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ? ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ Δ. ΑΛΜΩΠΙΑΣ Η ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΔΕΣΣΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΠΙΛΩΝΕΙΣ ΣΥΝΗΔΙΣΕΙΣ...ΠΕΣ.ΠΕΣ. ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.

      Διαγραφή
  4. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑ-ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΤΟΠΟ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ 03,31 , ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Α.ΑΛΜΩΠΙΑ.ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΡΓΟ, Ο ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΣ, Η Ο ΠΑΛΙΚΟΓΛΟΥ.ΤΕΛΙΚΑ ΦΙΛΕ,ΣΥΓΝΩΜΗ. ΑΛΛΑ Η ΠΕΤΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ,ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ολες αυτές οι ιστοριες με τους τραγικούς πρωην δημάρχους Εξαπλατανου, μικρότερους και λιγότερους απ ότι οι περιστάσεις απαιτούσαν, δείχνει την ένδεια στελεχειακού δυναμικού στην περιοχή μας.Καρικατούρες χαμηλών δυνατότητων εμπλέκονται και τελικά παίρνουν πόστα μεγαλύτερα απο την αξία τους.Και παίρνουν στο λαιμό τους ολόκληρους Δήμους και χωριά.Δυστυχώς η ευθύνη είναι των πολιτών που δεν ανακατεύονται πιο ενεργά στις διαδικασίες αλλά πραγματικά το θράσσος κάποιων ανύπαρκτων είναι κι αυτό από μόνο του ένα κοινωνικό πρόβλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. DYSTYXWS POLYS KOSMOS AKOMH DEN EXEI ANTILHFTEI TIPOTA......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά από πού είμαι; Από τον Εξαπλάτανο ή από την Ταγκανίκα; Είμαι μπερδεμένος. Αν είμαι από τον Εξαπλάτανο δεν τα λέει καλά ο Σταύρος (που τον ψήφισα). Αν είμαι από την Ταγκανίκα τότε καλά τα λέει ο Σταύρος.

    Υ.Γ. Στα μάτια μου δεν έχω γράσο ούτε παρωπίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έπραξα ό,τι θα έκανε οποιοσδήποτε δήμαρχος στη θέση μου, επιδεικνύοντας την δέουσα επιμέλεια και ενεργώντας με απόλυτη ευσυνειδησία.

    Ακούς τι λες δήμαρχε ή σου ξεφεύγουν;

    Το ότι πλήρωσες έργα που ουδέποτε έγιναν συνιστά για εσένα δέουσα επιμέλεια; Η απόλυτη ευσυνειδησία σου δηλαδή σού συνέστεισε να δεις τα έργα στα μόνο χαρτιά; Για το ότι οι Δήμοι χαρακτηρίζονται κάθε χρόνο από τον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης, ως οι πλέον διεφθαρμένοι οργανισμοί του δημόσιου τομέα, δεν έχεις ακούσει κουβένατα; Το να πήγαινες ο ίδιος ή κάποιος συνεργάτης σου για να δει με τα μάτια του τα έργα, ή να ρωτούσες τον οποιονδήποτε κάτοικο της περιοχής, σου πέρασε από το μυαλό ή κατέβηκες και εσύ με αλεξίπτωτο στον Εξαπλάτανο και δεν είχες πάρει χαμπάρι ότι καμία χαλικόστρωση δεν έγινε ποτέ; Ανίκανος δεν είναι μόνο κάποιος που δεν ενεργεί σκοπίμως, ανίκανος είναι και όποιος δεν ενεργεί γιατί πετάει χαρταετό. Εσύ τι από τα δύο είσαι, γιατί ανίκανος εκ του αποτελέσματος αποδείχτηκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΦΙΛΕ................ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥΣ?????ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!!ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΦΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΡΓΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΦΑΓΟΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΧΥΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΝΩ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝ ΜΠΑΖΑ, ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝΑΖ. ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΝΟ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΖΩΗ. ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΣΟΗ - ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ -ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ?
    ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΑ Ν.2 ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ. προεδρε Χρ. Σπριτα και κ. δημαρχε Δ. Πασοη εχετε μεγάλη ευθήνη που αφήσατε να γίνουν όσα καταγγέλονται απο τον παραπάνω και με την σειρά σας θα πάτε στην ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ μαζ1 με τον κ. Στ. Τουφεγοπουλο. Δεν ειναι δυνατον να κλεβουν τωρα εκατομμυρια απο τις χωματερες και εσεις να κανετε τα στραβα ματια. Αν ειστε καθαροι να πατε τους υπευθηνους στην αστυνομια. Κυριε Πασοη γιατι αφεισατε ολα αυτα τα μπαζοχωματα να μπουνε στον χυτα?

      Διαγραφή
  13. δημος εξαπλατανου και δευα "αντικατασταση δικτυου υδρευσης θεοδωρακειου, ιδας , μηλεας , κων/τιας, χρυσης , εξαπλατανου , φουστανης, θηριοπετρας" . παρεδωσε χρεος € 200,000 και ειχε ανεισπρακτα €250,000 +€50,000 .
    δημος αριδαιας και δευα 0 εργα και χρεη αναριθμητα
    αυτη ειναι η αληθεια κυριοι.
    Δεν ξερω αν εφαγε ο τουφεγγοπουλος , ξερω ομως οτι εκανε μεγαλα εργα στον πρωην δημο εξ/τανου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αραγε φιλε μου μπορει καποιος να αμφισβιτιση αυτα που λες? πιστευω οχι, αλλα δυστηχως ο Σταυρος εμπλεξε με ψυχικα ανισοροπους, ευχομαι καποτε ο κοσμος να αντιληφθει τι παιζετε και γιατι καποιοι τον κυνηγανε συνεχως.

      Διαγραφή
  14. STABRO TA EIPES MIA XARA KAI EPEIDH H ALMOPIA EINAI MIKRH AYTOI POY SE XEROYN PRAGMATIKA GNVRIZOYN OTI EISAI ENTIMOS KAI TIMIOW. ASE TON TSANTTALH NA SE SYKOFANTEI - TON MATHAME - KOYRASE ME TA ARTHRA TOY.
    MAZI SOY STABRAKH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ρε ανισοροποι που ειδατε αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης στη θηριόπετρα στην φούστανη ,,,, το θοδωράκι ρε βλαμένο και την ίδα είναι έργο έτοιμο του παλίκογλου δεν κατηγορώ τον σταύρο, αλλά εσύ είσαι πολλλλλλλλή επικίνδυνος. όταν ρωτήσεις τον Σταύρο και παραδεχτεί οτι αυτά ήταν τα χρέη σε παρακαλώ απάντησέ μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε παιδιά!!
    Ρε παιδιά!!
    ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!

    Κι ένας παιδεραστής / εγκληματίας, όταν δικάζεται, δηλώνει πάντα αθώος! Κάποιοι από τριγύρω θα πιστέψουν τα κροκοδειλίσια δάκρυα του. Έτσι κι εσείς. Μπαίνω να διαβάσω τα σχόλια περιμένοντας κάτι, και αντ' αυτού, βλέπω να του λέτε και μπράβο. Καμία αντίδραση από την πλευρά σας.
    Έπειτα, θα ήθελα αυτός ο τύπος που ισχυρίζεται ότι ο πρώην καλός Δημαρχούλης έκανε αλλαγές στο δήμο που τον παρέλαβε χωριό, να μου πει ποιο ακριβώς είναι αυτό που άλλαξε προς το καλύτερο στο Δημαρχείο. Όχι ότι ο Παλίκογλου ήταν καλύτερος. Απλώς, θέλω να ξέρω. Γιατί μάλλον ζω σε παράλληλη διάσταση, όπου τα πάντα είναι ίδια αλλά δεν είδα ποτέ ολοκληρωμένο έργο.

    Χωρίς να ξέρω τι άνθρωπος είναι ο Τσάνταλης (εννοώ αν έχει κάνει βρωμοδουλειές) ήμουν πάντα με το μέρος του. Και λέω ήμουν γιατί πια δεν είμαι. Έψαχνε από εδώ, έψαχνε από εκεί όλο και κάτι μεμπτό έβρισκε. Κι όλο έλεγε ότι θα απαγγελθούν κατηγορίες κι όλο εγώ χαιρόμουν γιατί δε μου αρέσουν οι βρωμιές. Αλλά μπορεί άνθρωπος να αγιάσει στην Ελλάδα; ΌΧΙ! Όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν εσάς, που λένε "μπράβο" σε τέτοιους ανθρώπους, ποτέ η δικαιοσύνη δε θα τους καταδικάσει. Μπορεί να μην έχει καταφέρει τίποτα μέχρι στιγμής, αλλά τουλάχιστον σήκωσε ανάστημα και μίλησε φανερά για δολιοφθορές και απατεωνιές! Και πάλι κάποιοι κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου... Ζzzzz!

    Και για να κλείσω έχω να κάνω 3 ερωτήσεις.
    Η πρώτη απευθύνεται προς τον κύριο Τουφεγγόπουλο και είναι άσχετη με το συγκεκριμένο θέμα:
    -Κ. Τουφεγγόπουλε, όταν επιστρέφετε σπίτι σας, θέλω να ξέρω, από ποιους δρόμους πηγαίνετε; Γιατί υπάρχει ένα θεματάκι με τις λακκούβες, από τότε που ακόμη ήσασταν δήμαρχος.Γι' αυτό το ρωτάω. Δε σας ενδιαφέρει καθόλου το αυτοκίνητό σας; Άντε για παλιότερα το καταλαβαίνω. Είχατε του Δήμου και ήταν εντάξει. Αλλά τώρα;

    Δεύτερη ερώτηση προς όλους τους αναγνώστες:
    -Μπορείτε σας παρακαλώ να μου απαριθμήσετε τα έργα που έγιναν κατά τη θητεία του Κ. Τουφεγγόπουλου; Και αναλογιστείτε και τα λεφτά που δαπανήθηκαν. (Σε καμία περίπτωση δεν ισχυρίζομαι ότι ο προηγούμενος ήταν καλύτερος. Χειρότερος ήταν και τώρα ακόμη περισσότερο με τα όσα κάνει, αλλά δεν είναι του παρόντος).

    Η τρίτη ερώτηση απευθύνεται στο Aridaia News:
    -Μήπως, μπορείτε να αλλάξετε τον τίτλο του συγκεκριμένου άρθρου; Όταν λέμε ότι "αποκαθιστά την αλήθεια" είναι σαν να παραδεχόμαστε ότι είναι η γενική αλήθεια. Θα ήθελα αν γίνεται να το αλλάξετε σε "Αποκαθιστά την αλήθεια ΤΟΥ". Τα μέσα ενημέρωσης και η δημοσιογραφία απαιτούν ουδέτερη στάση. Εάν τάσσεστε υπέρ του κυρίου αυτού και το δείχνετε δημόσια, τότε δεν υπάρχει αξιοπιστία.

    Δε με νοιάζει αν σας κούρασα. Και το άρθρο τεράστιο και γεμάτο αερολογίες ήταν. Και τα σχόλια σας μόνο παράσημα δεν έδιναν. Αλλά ήμουν εδώ και τα διάβασα..

    Μαντέψτε ποιος είμαι..

    Ο ανώνυμος (και πολυαγαπημένος σας) της Διπλανής Πόρτας!
    Φιλιά,
    σας αγαπώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σε απαντησω εγω χωρις να γνωριζω τα συμβαντα του Δημου.1.αν σταζουν τα κεραμυδια σπιτι σου πρεπει να τον σταυρωσουμε.2.εκανε πολα περισσοτερα εργα απο οποιδηποτε δημαρχο στον νομο και κακως δεν τα απαριθμη ο ιδιος.3. οσο για τον τιτλο που εβαλαν οι κυριοι αραγε θαλεγες το ιδιο και για τα πρωτοσελιδα που σπιλωνουν τον ιδιο εδω και τοσο καιρο? Και απο οτι ξερω αλλοι δημοσιογραφοι κανουν κουλουτουμπες και οχι τα συγκεκριμενα παιδια.Και τα ΝΕΑ παραμονες εκλογων ειχαν πρωτοσελιδο ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αρα μη μιλας για δημοσιογραφια, το παιχνιδι καπως ετσι παιζετε.

      Διαγραφή
  17. ΣΤΑΥΡΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ.
    Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ (ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ - ΧΥΤΑ - ΚΛΠ)ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ.
    ΣΤΑΥΡΟ ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ ΕΓΛΥΨΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΕ "ΧΑΒΙΑΡΙ" ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΕ ΧΛΟΡΟ ΚΛΑΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κυριε Σταυρο εμπλεξες με Γκεμπελισκους, σε λιγο θα σε βγαλουν και υπαιτιο της καταστροφης της χωρας, και εγω πιστευω οτι ο Δημος σου ειναι απο τους ποιο καθαρους στη Επικρατια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News