Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Αρνήθηκε το μισθό του ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος

Μια απόφαση που είχε πάρει από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων του

Από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του ο πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος έχει παραιτηθεί του μισθού του, όπως αναφέρουν σήμερα «Τα Νέα» στη στήλη «Μικροπολιτικός».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, πρόκειται για μία απόφαση την οποία δεν γνώριζαν ούτε οι συνεργάτες του πρωθυπουργού και η οποία έγινε γνωστή χθες, όταν ο Λ. Παπαδήμος μετά τη συνάντησή του με τον Ζοζέ Μπαρόζο ερωτήθηκε σχετικά από Γερμανό δημοσιογράφο.


Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα παραιτήθηκε του μισθού του και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

---

Πηγή: capital.gr

5 σχόλια:

  1. αν είχα 50 δισεκατομμύρια στην άκρη και εγώ θα παραιτούμουν από τον μισθό μου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα περνει απο τις τραπεζες!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ας εκανες κι εσυ τις σπουδες και την καριερα του ΠΑΠΑδήμου και θα εφτανες κι εσυ ψηλά.Απο ένα χωριό μικρότερο απο το Ριζοχώρι καταγεται αλλα για όσους δεν δεν φτάνουν κάποια πράγματα τα κάνουν κρεμαστάρια.Κάποια στιγμή η Ελλάδα πρέπει να κάνει εξαγωγή σε στόκους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι το έκανε χωρίς φανφάρες όπως ο Παπούλιας και αυτό έχει την αξία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News