Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Περιέλουσαν πασίγνωστη celebrity με αλεύρι πάνω στο κόκκινο χαλί! BINTEO

Απίστευτο περιστατικό! Πήγε "στην τρίχα" και έφυγε κάτασπρη και σοκαρισμένη!

Η 30χρονη celebrity, βρέθηκε σε εκδήλωση για την προώθηση του νέου της αρώματος "True Perfection".

Στο χώρο της εκδήλωσης όμως την περίμενε μια γυναίκα με άσχημες διαθέσεις. Την ώρα που βρισκόταν στο κόκκινο χαλί για τις απαραίτητες φωτογραφίες, η άγνωστη γυναίκα πλησίασε και την περιέλουσε με αλεύρι!

Πρόκειται για την...

...Kim Kardashian, η οποία έφυγε άρων - άρων από την αίθουσα και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου που φιλοξενούσε την εκδήλωση.

Η γυναίκα συνελήφθη από την αστυνομία του Λονδίνου. Ως πιθανή αίτια για την επίθεση αυτή θεωρείται η κόντρα που έχει δημιουργήσει η Kim Kardashian με τους ζωόφιλους -φοράει αληθινές γούνες.

Δείτε το βίντεο:


---
Πηγή: zappit

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News