Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Επιστολή της Φιλοζωικής προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας για τις εικόνες που δημοσίευσε το Aridaia News

"Να ληφθεί άμεσα μέριμνα και για τα τσοπανόσκυλα"

Αυτό ζητάει το φιλοζωικό σωματείο Αριδαίας μετά από σχετική επιστολή που έστειλε στον Δήμο Αλμωπίας, καθώς και στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.

Ο σύλλογος ζητάει να ενημερωθεί για την πορεία και την εξέλιξη της υπόθεσης με τα νεκρά αμνοερίφια που ανακαλύφτηκαν σε παραποτάμια περιοχή της Αριδαίας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Aridaia News.

Επίσης ζητάει να ενημερωθεί για το ποια θα είναι η μέριμνα για τα άσιτα τσομπανόσκυλα που αναφέρονται ως άρρωστα και τα οποία πάσχουν από σοβαρές δερματοπάθειες και να διαπιστωθεί...

...εάν ο κτηνοτρόφος υπαίτιος αυτού του εγκλήματος είναι και ο ιδιοκτήτης αυτών των τσομπανόσκυλων, ώστε να υποχρεωθεί άμεσα σε κτηνιατρική εξέταση της υγείας των σκύλων καθώς και να προχωρήσει σε θεραπεία όσων υποφέρουν από ασθένειες.

Σημειώνουν δε, ότι τίθεται άμεσα θέμα δημόσιας υγείας καθώς αυτά τα σκυλιά πολύ πιθανόν να κυκλοφορούν και μέσα στην πόλη της Αριδαίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News