Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ένταξη 10 νέων έργων στο Νομό Πέλλας

Η κ. Τζάκρη δηλώνει την ικανοποίησή της γιατί μετά από επίπονες προσπάθειες αρκετών μηνών ευοδώθηκαν οι προσπάθειές της για την ένταξη των έργων

Από το γραφείο της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Θ. Τζάκρη ανακοινώνεται ότι εντάσσονται με απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης δέκα (10) έργα ΟΠΑΑΧ στο Ν. Πέλλας, συνολικού προϋπολογισμού περίπου 3,1 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή του Δήμου Έδεσσας εντάσσονται η ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων στους οικισμούς Περαίας και Ζέρβης, προϋπολογισμού 375.000 € και το αρδευτικό δίκτυο της Σωτήρας προϋπολογισμού 398.645 €.

Στην περιοχή του Δήμου Σκύδρας εντάσσονται το αρδευτικό δίκτυο στην περιοχή «Καψούρα» του Αρσενίου, προϋπολογισμού 341.250 € και το αρδευτικό δίκτυο στην περιοχή «Βάλτος» της Πετριάς, προϋπολογισμού 387.450 €.

Στην περιοχή του Δήμου Πέλλας εντάσσονται το αρδευτικό δίκτυο στην περιοχή «Αμπέλεια» του Μυλοτόπου, προϋπολογισμού 245.431 €, το αρδευτικό δίκτυο στην περιοχή «Συκιές» των Γαλατάδων, προϋπολογισμού 355.027 € και το αρδευτικό δίκτυο στην περιοχή «Ποτάμι» του Παλαιφύτου, προϋπολογισμού 242.097 €.

Στην περιοχή του Δήμου Αλμωπίας εντάσσονται...

...τα αρδευτικά δίκτυα της Σωσάνδρας, προϋπολογισμού 290.000 € και του Λουτρακίου, προϋπολογισμού 193.000 € και η διαμόρφωση κέντρου πολιτιστικών δραστηριοτήτων στο κοινοτικό κατάστημα του Λουτρακίου, προϋπολογισμού 280.000 €.

Η ανάπλαση των κοινόχρηστων χώρων στους οικισμούς Περαίας και Ζέρβης εντάσσεται στο Μέτρο 322 και τα υπόλοιπα έργα στο Μέτρο 321 του Άξονα 3 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013.

Η κ. Τζάκρη δηλώνει την ικανοποίησή της γιατί μετά από επίπονες προσπάθειες αρκετών μηνών ευοδώθηκαν οι προσπάθειές της για την ένταξη των έργων. Τα έργα αυτά είναι ζωτικά έργα υποδομής που έρχονται σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία να στηρίξουν τις τοπικές κοινωνίες και να βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών. Η κ. Τζάκρη θα παρακολουθεί στενά και την υλοποίηση των έργων αυτών ώστε να αποδώσουν τα μέγιστα οφέλη στον τόπο μας.
 

7 σχόλια:

  1. πω πω...τεράστια έργα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλμωπια κ. τζακρη δεν ειναι μονο το λουτρακι και η σωσανδρα, ειναι και η ανατολικη αλμωπια, εξαπλατανος, φουστανη ,αρχαγγελος κ.τ.λ.νομιζω............αλλα δεν πειραζει στις εκλογες που ερχονται να πας στο λουτρακι για σταυρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ 2 ΑΠΟ ΤΑ 3 ΕΡΓΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Ή ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟ Ή ΟΧΙ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟ ΔΗΜΑΡΧΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είστε σίγουροι ότι τα έργα του Δήμου Αλμωπίας εντάχθηκαν;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι Δημοτικός Υπάλληλος του Δήμου Αλμωπίας και αυτό που γνωρίζω είναι το εξής : Το καλοκαίρι του 2009 επί Κυβέρνησης Ν.Δ. ήρθαν στο Δήμο αποφάσεις υπογεγραμμένες για επιχορήγηση του Δήμου από το ίδιο Πρόγραμμα ΟΠΑΑΧ με ποσό ύψους 3.000.000 ευρώ περίπου για έργα αγροτικής οδοποιίας σχεδόν σε όλα τα χωριά της Αλμωπίας. Όμως η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, της οποίας μέλος ήταν και η κ. Τζάκρη, έκοψε αυτή τη χρηματοδότηση μόνο και μόνο επειδή ήταν αποφάσεις της ΝΔ. Σήμερα, έπειτα από 2,5 χρόνια, έρχεται με περισσό θράσος και χωρίς ίχνος ντροπής, να ανακοινώσει από το ίδιο Πρόγραμμα ΟΠΑΑΧ χρηματοδότηση υποδεέστερων έργων που αφορούν μόνο 2-3 χωριά της επαρχίας μας. Εάν αυτό δεν αποτελεί κοροϊδία, τότε δεν ξέρω πως αλλιώς λέγεται......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News