Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Το σκυλί θαύμα 1 χρόνο μετά!

Η αγάπη και η θέληση για ζωή νίκησαν

Τον Μάρτιο του 2011 ο Πάτρικ βρέθηκε πεταμένος σε κάδο σκουπιδιών και υποσιτισμένος. 

Από θαύμα και με πολλή φροντίδα κατάφερε να ζήσει και σήμερα 1 χρόνο μετά είναι ένα περήφανο μυώδες πιτ μπουλ!
Οπως είχε δημοσιεύσει στο adespoto.gr, μία 28χρονη θεώρησε ότι το σκυλί της ήταν πλέον άχρηστο. Το έβαλε μέσα σε μία σακούλα σκουπιδιών και το πέταξε στον σκουπιδοφάγο της πολυκατοικίας, από ύψος 22 ορόφων. Βρέθηκε από υπάλληλο καθαριότητας στην τραγική κατάσταση της πρώτης φωτογραφίας.


Ο Πάτρικ έγινε διεθνώς γνωστός και όλοι οι ζωόφιλοι του έστελναν θετικές σκέψεις έως και δώρα στην κτηνιατρική κλινική όπου νοσηλευόταν.


Σήμερα είναι ένα πανέμορφο σοκολατί πιτ μπουλάκι, που ζει ευτυχισμένο με την οικογένεια που το υιοθέτησε στην Αμερική.

Η αγάπη και η θέληση για ζωή νίκησαν.

---
Πηγή: adespoto

1 σχόλιο:

  1. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά από άνθρωπο σε άνθρωπο!Εύχομαι σ' αυτήν την 28χρονη που θεώρησε μια ζωντανή ψυχή άχρηστη και την πέταξε, σαν σκουπίδι να την αντιμετωπίζουν όλοι οι άλλοι. Από την άλλη εύχομαι όλα τα καλά του κόσμου σ' αυτούς που υιοθέτησαν το σκυλάκι και κατάφεραν να το αναστήσουν και να του χαρίσουν μια όμορφη και ευτυχισμένη ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News