Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Αναγέννηση Δωροθέας: Τίτλοι τέλους για τον Γ. Πορτοκάλη μετά από 25 χρόνια

Αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο

Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 μια ιστορική μέρα για την Αναγέννηση Δωροθέας καθώς μετά από 4 χρόνια παραμονής στην Β΄ κατηγορία πανηγύρησε την άνοδο της στην επόμενη κατηγορία.

Δεν ήταν όμως το μόνο ευχάριστο γεγονός καθώς τελείωσε και η πολυετή καριέρα στην ομάδα ενός ποδοσφαιριστή που πρόσφερε πολλά ''κρεμόντας'' τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στην ομάδα που αγάπησε και αγωνίστηκε σε αυτήν για μια 25ετία.

Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Πορτοκάλη που αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και την οικογένεια του.

Ο Γιώργος Πορτοκάλης στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει αγωνιστεί μόνο στην Αναγέννηση Δωροθέας και υπήρξε αρχηγός της για πολλά χρόνια.

Το Δ.Σ της ομάδας τον ευχαριστεί θερμά για όσα έχει προσφέρει και του εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια σε ότι αποφασίσει να κάνει!

Δείτε φωτογραφίες:














---
Πηγή: Τα νέα της Δωροθέας
 

3 σχόλια:

  1. ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΤΡΙΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗΣ-ΝΟΥΣΗΣ-ΚΩΤΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΩΡΟΘΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ.ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΡΤΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΟ ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΑΙΖΕΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...
    ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. GIORGIO ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΚΟΜΗ!
    ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News