Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Το 2ο Δ.Σ Αριδαίας νικητής στον τελικό αγώνων μπάσκετ Δ.Σ Αλμωπίας

Το 2ο Δ.Σ Αριδαίας νικητής στον τελικό αγώνων μπάσκετ Δ.Σ Αλμωπίας

2Ο Δ.Σ.ΑΡΙΔΑΙΑΣ – 4Ο Δ.Σ.ΑΡΙΔΑΙΑΣ 38   -   25
Άνετη επικράτηση του 2ου Δ.Σ. Αριδαίας στον τελικό, που επιβλήθηκε του 4ου Δ.Σ. Αριδαίας με σκορ 38-25. Η ομάδα του 4ο Δ.Σ. Αριδαίας μόνο στο 1ο δεκάλεπτο έπαιξε ανταγωνιστικά και βρέθηκε να προηγείται στο σκορ με 12-8. Από το δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του 2ου Δ.Σ. κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και σημείωσε μια άνετη νίκη.
Δεκάλεπτα: 8-12, 13-2(ημίχρονο21-14), 9-0, 8-11.

Συνθέσεις:
2ο Δ.Σ. Αριδαίας:Μαγκανουδάκης , Καραγιοβανίδου, Καρασάββας 6 , Πασαλίδης 29, Μπαδινάκης, Παλίκογλου 2, Αναστασιάδης , Κεντερτζίδου, Αβραάμ, Ρούσι, Σταματιάδης 1.
4Ο Δ.Σ. Αριδαίας:Υποδηματόπουλος Ι., Κώνστας, Σταματιάδου, Τζάρης, Εμμανουηλίδης, Υποδηματόπουλος Γ., Κοντάκος , Νοχουτίδου , Ζέρζης 13, Μιχαηλίδης 2 , Σίlι 10.


1Ο Δ.Σ.ΑΡΙΔΑΙΑΣ – 3Ο Δ.Σ.ΑΡΙΔΑΙΑΣ(ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ) 22 - 44
Καλύτερη η ομάδα του 3ου Δ.Σ. Αριδαία στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, κέρδισε το 1ο Δ.Σ. Αριδαίας στο μικρό τελικό με σκορ 44-22. Το 1ο Δ.Σ. Αριδαίας μόνο στο 1ο ημίχρονο μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση και στην συνέχεια παραδόθηκε στην ανωτερότητα του 3ου Δ.Σ.
Δεκάλεπτα: 4-14, 12-5(ημίχρονο 16-19), 2-10, 4-15.
Σύνθεσεις:
1ο Δ.Σ. Αριδαίας: Πασσαλίδης, Δίος 2, Ξενίδης, Τζάτζη, Πούλος, Λεγκίσι, Ντασύτι 4, Τζάτζης, Βάτσης 11, Μπαϊρακταρίδης, Γρηγορίου 5.

3ο Δ.Σ.Αριδαίας: Σπανόπουλος, Καρατζίδης , Τζούλος , Τόπκας 4, Σιώπης , Σκονίτης , Κιλικλής , Μπίνος 5, Αθανασίου , Παναγιωτίδης 25, Λαγόπουλος , Ζέρζης 10.

Τους αγώνες μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων Αλμωπίας, διοργάνωσε ο Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Αλμωπίας « Ο Μέγας Αλέξανδρος» σε συνεργασία με τον Φιλαθλητικό Όμιλο Αριδαίας(Φ.Ο.Α.) και τον Δήμο Αλμωπίας, που αθλοθέτησε τα έπαθλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News