Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ν. Μυλότοπος - Αλμωπός 3 - 1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Νικητής ο Μυλότοπος

Έληξε ο αγώνας Μυλότοπος - Αλμωπός, ο οποίος ανέδειξε ως πρωταθλητή της Α1 της ΕΠΣ Πέλλας τον Ν. Μυλότοπο.

Η ομάδα πήρε το εισητήριο για τους αγώνες μπαραζ προς την άνοδο στη Δ' εθνική.

Ο Αλμωπός προηγήθηκε...


με γκολ του Τσαουσίδη στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα.
 

Ο Μυλότοπος ισοφάρισε με γκολ του Ριτέ στο 45΄ενώ το 2-1 έγινε μετά από αυτογκολ του Μπογδάνη.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 70' με γκολ του Αντωνιάδη, κάνοντας έτσι το 3-1

46 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΦΕΤΕΙΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ. ΔΟΙΗΚΗΣΗ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ-ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ-ΦΙΛΑΘΛΟΙ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ. ΕΙΔΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΕΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΜΕ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εννοειται και του χρονου.το οτι εχασε ο αλμωπος σημερα δεν σημαινει οτι απετυχε.ισα ισα καταφεραν πολλα μετα απο χρονια αδρανειας.στον σημερινο αγωνα γινανε λαθη αλλα ας μην ξεχναμε και τους τραυματιες οπου η απουσια τους ηταν αισθητη σημερα.οχι οτι ο μυλοτοπος εχει καλη ομαδα.απορω πως βγηκαν πρωτοι.μηπως με τους χουλιγκανισμους???ισως αυτη ειναι η τακτικη τους...με τις φασαριες να αποσυντονιζουν τους αντιπαλους.κ ενα''μπραβο'' στην αστυνομια μας που ηταν απλοι θεατες...οπως κ ολοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι ο ορισμός του κομπλεξάρα.
      Με 10 παίχτες ρε..βάζεις το κουρκουτιασμένο μυαλό σου να δουλέψει στο ελάχιστο ή μπα??Χουλιγκάνοι στο Μυλότοπο και συ απο κει πάνω πολιτισμένος??Όλη η πέλλα μιλάει για το καγκουροπρωτάθλημα στους ομίλους της Α και της Β εκει πάνω. Αυτοί με 10 παίχτες σας έβαλαν τα γυαλιά, καιρός και σεις να προσθέσετε κάτι στον εαυτό σας...μυαλό. Αμα ακόμα και τώρα μπορείς και μιλάς είσαι για αξιοθρήνητος αν και εμένα όλο αυτό μου βγάζει μεγάαααααααλη ΠΊΚΡΑ. See you babies!!!!

      Διαγραφή
    2. .....μιλησε ο απολιτιστος κ αγραμματος.καλα το ειπες ολη η πελλα μιλαει για το πως βγηκε πρωτος ο μυλοτοπος....με τα μαστουρωμενα παιδακια που εχετε για οπαδους.με τις φασαριες κτλ διοτι εγω ομαδα δεν ειδα...ναι πικραθηκαμε αλλα οχι οπως το θετεις εσυ.δεν θα πεθανουμε κιολας ουτε φασαριες θα κανουμε.ηττηθηκαμε κ το δεχτηκαμε.ενω ο μυλοτοπος κερδισε ηθελε να μας σπασει στο ξυλο.ωραιο επιπεδο.συγχαρητηρια!

      Διαγραφή
    3. esy eisai kompleksara m......a poy tha miliseis esy gia tin karatzova!!!

      Διαγραφή
    4. ti enois ? ekei pano kai ekei pano? Diladi eseis ekei kato eistai kaliteri?diladi oso pio kato kai kaliteri ? komplejiki horiates !!!

      Διαγραφή
  3. ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΦΤΕΞΕ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΣΧΕΤΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΔΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εκει που διαβασα τοσο ωραια σχολια νομιζα ειχα πυρετο...βλεπω να βριζουν χωρις λογο...ναι και εγω ημουν σημερα στο γηπεδο!συγχαρητηρια στην ΕΠΣ Πελλας και στον προεδρο που καταφεραν να κανουν ενα τετοιο πρωταθλημα και οργανωση και ο κοσμος ηταν ολος εκει...υπηρχαν ορισμενοι φιλαθλοι του μυλοτοπου που προκαλουσαν χωρις λογο ισα ισα για να πουλησουν μαγκια!Συγχαρητηρια και στις 2 ομαδες ο καλυτερος κερδισε ο διαιτητης αριστος!τα λογια περιττα..εγω σημερα αποφασισα να ψηφισω τον προεδρο ειμαι απο τον χωρο του πασοκ και ειμαι απελπισμενος και θα τον ψηφισω γιατι καταφερνει και μας ομορφαινει το ποδοσφαιρο!α συγχαρητηρια και στους αστυνομικους που ηταν λες και ηταν θεατες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΠΑΙΧΤΕΣ,ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.ΜΙΑ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απαράδεκτη η αστυνομική παρουσία που έρχοντε σαν θεατές προκλητικά αντι να μπένουν στη φωτιά! πραγματικά ήταν κακή η εικόνα αστυνομικών σε θέση αδιαφορίας.Ευτυχώς οι ειδικοί με τις στολές το γλίτωσαν.
    ΠΑΣ Ξιφιανής.Συγχαρητήρια στην νεανική ομάδα του Αλμωπού για την ωραια πορεία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το πρωταθλημα τελειωσε. οι διοικουντες του Αλμωπου θα καθισουν ηρεμα να δουν τι λαθη εγιναν και πως θα διορθωθουν την επομενη χρονια. Φετος η πορεια που κρινεται ικανοποιητικη αλλα παιδια μην τρεφουμε ψευδεσθησεις, η ομαδα θελει ενισχυση δεν μπορεις να προχωρησεις με 11 παιχτες και με 2 τραυματισμους να παρουσιαζεις αλλο προσωπο.Καποιοι παίχτες δεν κλανουν για τον αλμωπο ,μην τους κρατατε. Δυστυχώς ο προεδρος οταν μπορουσε δεν ενισχυσε την ομαδα γιατι ηθελα να κρατησει ισορροπίες .Μόνο που δεν μας είπε ποιες ήταν. Δεν πειράζει σήμερα πρέπει να πηρε το μαθημα τουκαι να καταλαβε πως μπορούν πολλα να χαθουν απο λάθοπς κινησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ .ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕς ΝΑ ΦΑΣ 3 ΓΚΟΛ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο την στιγμη που δεν υπηρχαν αλλοι παικτες λογικο ηταν να μπουν τα ''γατακια'' για αλλαγη.δυστυχως μικρα κ απειρα.δεν πειραζει του χρονου θα τα παμε καλυτερα

      Διαγραφή
  9. ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΙΕΖΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ
    ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
    ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΜΑ Ή ΣΤΗΝ ΙΔΑ;ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΒΓΕΙ Η ΞΙΦΙΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΦΕΤΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.

      Διαγραφή
  10. μπράβο στην ομαδάρα μας για πορεία μας! Συγχαρητήρια στο λαό μας που έκανε αυτό το ποτάμι με τα 200 αυτοκίνητα κι έδειξε πόσο αγαπάμε αυτό το σύλλογο.Για όσους αγχωνονται: ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ! γιατί δυστυχώς αν γεννηθείς μικρός, μεγάλος δε γίνεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κρίμα για το φανταστικό κόσμο της Αριδαίας που έχασε ένα δικό του παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. MESA APO TIN KARDIA MOU!!ENA PRAGMA EUXOME...NA MIN ANEBEI O MULOTOPOS..GIATI TOU XRONOU!!THA ERTHOUN ARIDEA..KAI TOTE..THA DOUME PIOS EINAI MAGKAS..EKEI MESA MAGKIES KAI EKSO MAGKIES..ME TRAMPOUKISMOUS..SE MIA KERKIDA OPOU EIXE POLITISMENOUS ANTHROPOUS..KAI NEARA PAIDIA POU FONAZAN GIA TIN OMADA TOUS..DIMIOURGONTAS ENA OREO KLIMA..TO NA EPITITHESE SE ENA LEWOFORIO TO OPIO EXEI PAIDIA 13-14-15 XRONON..KAI KAPOIOUS MEGALITEROUS AUTO DN EINAI MAGKIA..ELLATE TOU XRONOU NA SAS PO TI EINAI MAGKIA..OSO GIA THN OMADA DN EFTASE TUXEA MEXRI EDO..KATI EXOUN AUTA TA PAIDIA...NA MIN TA KATAKRINOUME STIS DUSKOLES STIGMES..BRAVO TOUS!!!KAI ENA MEGALO (BRAVO) STIN ASTUNOMIA...H ADIAFORIA SE OLLO THS TO MEGALIO!!(KOSTAS IGNATIDIS)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και στο Μακροχώρι θα σας περιμένουμε και στα Μάλγαρα ασχημάνντρες απ το Μυλότοπο.Πήγατε το ποδοσφαιρο 100 χρόνια πίσω.Με λαμόγια προέδρους με ξένους ποδοσφαιριστές και χρήση βίας.Ο Καραμεταξάς,ο Σαβάκης, ο Φαβας, ο Μαμής και κανα 2 ακόμα ας μην εμφανιστούν Αλμωπία ούτε για βόλτα.
    Το συμβούλιο του Μυλοτόπου χρειάζεται ψυχίατρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ομάδα του Αλμωπού ανήκει στον κόσμο του. η ομάδα του Μυλοτόπου ανήκει σε μια καφετερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πολύ καλή ομάδα ο Αλμωπός αλλά με τη χειρότερη άμυνα από τις ομάδες που ήταν ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο σε παίχτες - διοίκηση - τεχνικό τιμ η ομάδα μετα απο χρόνια καιρό ενωμένη ομάδα που στηρίζεται στα παιδιά του τόπου μας ομάδα που έφερε το κόσμο ξανα στο γήπεδο. Συνεχιστε έτσι ακομα περισσότερος κόσμος στο γήπεδο θα έρθει να το θυμάστε η μπάλα έτσι είναι δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις και μόνο που η ομάδα έφτασε εώς εδω είναι επιτυχία το εγχείρημα πέτυχε μην αλλάξετε τακτική και του χρόνου θα είσαστε Δ´ εθνική γιατί η ομάδα είναι καινούργια και πάρτε κ άλλους μικρούς κ μην φοβάστε. Και πάλι συγχαρητήρια. Όσο για τον μυλότοπο του χρόνου μαζί μας θα είναι πάλι κ να δώ πως θα έρθουν στην ΑΡΙΔΑΙΑ και οι παίχτες που έκανα χειρονομίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μπράβο στο Σαμαρά που σήκωσε ομάδα με 6 βασικούς πιτσιρικάδες και τους γιγάντωσε να πάνε για πρωτάθλημα.Καμιά άλλη ομάδα δεν θα πετύχαινε αυτό που έκανε η Αριδαία φέτος.Με διοίκηση και κόσμο φτάσανε πολύ ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΕ ΜΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΕΝΤΑ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΕ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ, ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ Ο ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΤΡΕΣ...

      Διαγραφή
    2. ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ.ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ (ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ... ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 10 ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΝΩ ΤΩΡΑ 50),ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 120 ΛΕΠΤΩΝ,ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΝΤΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ (ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ)ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΟΥΣΗΚΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ,ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΜΑΣ.ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟΤΟΠΟ.ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ.ΠΕΝΤΕ ΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΑΝ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΘΑ ΤΡΩΓΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝΔΡΕΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΟΡΜΗΞΑΝ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΠΕΤΣΙΝΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΛΟΤΟΠΟ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ..

      Διαγραφή
  18. ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ.ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΙ,ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΛΕΟΝ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΗΠΩΣ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕ;; ΕΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΑΣ;;; ΛΥΣΑΞΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΚΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΑΘΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΕΙΕΣ ΜΙΑΣ 20 ΕΤΙΑΣ.ΕΔΕΙΞΕ ΥΓΕΙΑ.ΕΦΕΙΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΗΝΟΥ-ΒΟΙΤΣΙΔΗ.ΠΗΡΕ 16ΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΟΡΑΜΑ.ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 16ΧΡΟΝΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝ ΟΡΑΜΑ ,ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ,ΑΥΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ''ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ''ΑΠΟ ΚΑΚΟΠΡΟΕΡΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ''ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ.Η Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ.Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑΙ ΛΑΘΗ,ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΠΟΛΥ ΜΕΡΑΚΙ,ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΛΙΓΟΣΤΕΨΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑΖΗ,ΔΕΜΙΗ,ΤΑΓΓΙΔΗ,ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ 20,16,18,ΗΛΙΚΙΕΣ ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΗΓΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΤΕ ,ΜΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ[ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ -ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ],ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΣΕ[ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΑ].Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ''ΖΕΙ''.ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.ΜΕ ΝΕΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΑΠΟ ΑΛΜΩΠΙΑ[ΜΟΝΟ Ο ΚΑΝΩΤΙΔΗΣ ΞΕΝΟΣ].ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΟΣΗΣ.ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ,ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ.ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΤΝ ΣΕ ΑΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ.ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΛΥ ΤΑΛΕΝΤΟ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ,ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ο Τ Σ Α Ο Υ Σ Ι Δ Η Σ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΙΔΙΑ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΓΙΑ 3 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τελικά ο άξιος είναι ο Σαμαράς που έφτασε την ομάδα τόσο ψηλά με τόσο μικρά παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. prwto kai kyrio oi filathloi toy mulotopou pragmatopoihsan mia sygkentrwsh k poreia prin apo to mats gia ta gegonota poy exoun na kanoun me olous tous polites ayths ths sapias koinwnias enantia ston kapitalismo k stin oikonomikh xoynta poy zoume oloi mas eksou k ta pano k ta sinthimata pros tous politikantes aytoy toy topou.na enhmerwsoume ton kosmo pou den gnwrizei oso afora thn stash mas oti o proponhths poy exete ebrize manes k spitia akomh k se mhnumata se kinhta kapoiwn pou an kati tetoio ekane o proponhths toy mulotopou tha ton lintsername opws k me tous neoploutous tis skepastis pou to mono pou toys noiazei einai to lifestyle k oi styles twn topikwn efhmeridwn..gia ta sxolia peri narkwtikwn epishs kamia astynomia k kanenas allos ektos apo emas toys idious den prospathei na ta afanisei me tis kinitikopoihseis mas..k an milate gia trampoykismous k hooliganismous gia to telos ena exoume na poyme ""kanenas mulotopianos den phge se allo ghpedo oute k sto diko tou petontas petres k mpoukalia SE PAIXTES" giayto egine oti egine sto MONO sto telos eksalou me polous apo esas gnorizomastan k eimaste sthn idia pleyra..den exoume exthrothtes me kanenan exypno...emeis tha sas perimenoume k thn epomenh xronia ean i omada den anebei na erthete omorfa k wraia opws phgainoume emeis sta alla ghpeda me to mono oplo thn fwnh mas..i prostasia pou zhtate oloi einai i allulegyh k oxi i astynomia..A.C.A.B

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλλον ησουν σε αλλο γηπεδο...τα συνθηματα ηταν εναντιον μας,εμας πετροβολουσανε,εμας βριζανε και με την ληξη του αγωνα ορμισαν μερικα χθεσινα σκ...α στους οπαδους του αλμωπου.μη μου πεις οτι με αυτη την κινηση θελανε να δωσουν μηνυμα στους πολιτικους???και γιατι κυνηγουσαν τον προεδρο μας???το επιπεδο σας φανηκε οτι κ να πεις δεν το σωζεις.ολοι ειμαστε μαρτυρες.

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ???Ε ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΙΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ,ΕΝΩ ΕΝΤΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΝΤΑΗΔΕΣ...ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ.

      Διαγραφή
  23. μεγάλη ομάδα πολλές απόψεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΑ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ''ΛΕΦΤΑ''.ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΤΙΚΗ,ΚΑΛΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ,ΚΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ!!!
    ΠΡΟΗΓΕΙΣΑΙ 0-1 ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ...ΤΟ ΝΑ ΑΣΤΟΧΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ...ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΛΑ.....ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ...ΠΩΣ?
    ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΠΙΟ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ...ΝΑΙ....(ΚΑΝΩΤΙΔΗ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ-ΤΣΟΛΚΑ) ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΑΜΥΝΤΙΚΑ (ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΣΤΟΠΕΡ) ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ....ΠΑΓΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ....ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ... ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ ΚΑΤΡΑΤΣΕΑΣ(ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΒΑΣΙΚΟΣ)ΚΑΙ ΡΙΤΕ ΠΟΥ ΑΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΟΣΟ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ(Η ΚΟΠΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΜΦΑΝΗΣ).....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΜΟΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΑΜΕ.ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΔΑΙΩΤΕΣ.

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΑΠΟΠΑΝΩ? ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΑΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ Σ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ?

      Διαγραφή
    3. ΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.. ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΓΩ. ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΠΑΝΤΟΥ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΛΜΩΠΟΣ ΜΟΝΟ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΙΣΠΡΑΤΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ.ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ:ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΛΛΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ,ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΟΧΘΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΓΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ 15 ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΝΑΛΑΒΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ.ΓΙΑΤΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.

      Διαγραφή
  26. ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ , ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ ,ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΜΙΑΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ! Η ΠΙΚΡΑ ΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΟΛΑ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ! ΓΑΤΑΚΙΑ , ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ , ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ , ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ! ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ , ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ,ΠΑΡΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ . ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. εγω ομως σε χαρακτηρισα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Kirie pantazh ntroph sas pou milate etsi....Aparadektos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ.....ΠΑΡΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ.
    ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΚΡΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ, ΚΕΡΔΙΣΕ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ
    (ΠΑΓΚΟΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ,ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ & ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ-ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ ΜΠΟΓΔΑΝΗΣ,ΚΑΝΩΤΙΔΗΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ).ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΣΤΕ ΣΕ ΑΓΟΝΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ...Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΓΓΥΑ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ Jimmy Pap ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΙΚΕΣ ΕΣΥ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΟΡΜΑ-ΞΙΦΙΑΝΗ.ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ.

      Διαγραφή
    2. 40-60 ΟΡΜΑ ΞΙΦΙΑΝΗ Ο PAP

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News