Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Δώστε 5.000 λίρες και αποκτήστε την… γυμνή Madonna!

Πρόκειται για εξώφυλλο δίσκου της δεκαετίας του '90

Προς πώληση βρίσκεται μια από τις πιο σέξι και προκλητικές φωτογραφίες της Madonna.

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό εξώφυλλο της δεκαετίας του 1990, στο οποίο πόζαρε ολόγυμνη η Βασίλισσα της ποπ.

Σε ασπρόμαυρο φόντο, με ένα τσιγάρο στο στόμα, κατάξανθο μαλλί, έντονο βάψιμο και ΟΛΟ το στήθος σε κοινή θέα, η νεαρή τότε Madonna κοιτά θελτικά το φακό όλο… νόημα!



Η εν λόγω φωτογραφία, τραβήχτηκε από τον Steven Meisel, συνοδεύεται από την υπογραφή «ed no. 1» και αναμένεται να πιάσει σε δημοπρασία, περισσότερες από 5.000 λίρες.

Η «γυμνή Madonna» θα πουληθεί στη Νέα Υόρκη, στις 8 Μαϊου, από τον οίκο Bonhams.

Χαμός αναμένεται να γίνει με τους fans της 53χρονης σήμερα star, που θα θελήσουν να την αποκτήσουν στα νιάτα της, να ποζάρει μ΄ένα καταπληκτικό κορμί, άψογες αναλογίες και «ροζ» ύφος, σήμα κατατεθέν των πρώτων χρόνων της καριέρας της.

---
Πηγή: star

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News