Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Οργή και θυμός στην ελληνική κοινωνία για την αυτοκτονία του 77χρονου

Οργή, πόνος, θυμός

Αυτά τα συναισθήματα κατακλύζουν το πανελλήνιο στο άκουσμα της είδησης ότι ένας 77χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του γιατί δεν άντεξε τα χρέη τα οποία και δεν ήθελε να τα αφήσει στα παιδιά του.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στην «καρδιά της Αθήνας», στην πλατεία Συντάγματος και μάλιστα στις 9 η ώρα το πρωί. Ο κόσμος μιλάει για μέτρα της κυβέρνησης και της τρόικας που είναι θηλιά στο λαιμό και για οικονομικά βάρη που είναι αφόρητα.


Δεν αντέχουν άλλο τις περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις. «Ο κόσμος πεινάει» λέει μία κυρία που βρίσκεται στο σημείο. «Ξέρω οικογένεια δεν έχει λεφτά να πάρει γάλα στα παιδιά της», συνεχίζει.

Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι άκουσαν τον πυροβολισμό και είδαν τον άντρα να σωριάζεται. Κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

---
Πηγή: newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News