Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Σοκάρει το σημείωμα του 77χρονου που αυτοκτόνησε - "Φεύγω για να μην αφήσω χρέη στα παιδιά μου"

"Φεύγω για να μην αφήσω χρέη στα παιδιά μου"

Αυτές ήταν οι τελευταίες κουβέντες που βγήκαν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, από τα χείλη του 77χρονου άνδρα με τα αρχικά Δ.Χ. που έστρεψε στον εαυτό του ένα όπλο και αυτοκτόνησε σήμερα το πρωί μέσα στην πλατεία Συντάγματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε γράψει και σημείωμα στο οποίο περιέγραφε την απόγνωσή του για την οικονομική κρίση και τα χρέη τα οποία τον είχαν "πνίξει".

Το Newsit επικοινώνησε με τους γείτονες στην πολυκατοικία του οι οποίοι τον περιέγραψαν ως φιλήσυχο άνθρωπο, αξιοπρεπή και ευγενικό. Ήταν παντρεμένος και είχε μια κόρη.

Δείτε το βίντεο:

2 σχόλια:

  1. Άν έχουν λίγη τσίπα οι νέοι υποψήφιοι του ολέθριου Πασόκ, άς αναλογισθούν πού βαδίζουν, ποιόν εκπροσωπούν, και τι πρεσβεύουν. Δίχως ίχνος ντροπής αδιαφορούν για την απόγνωση του κόσμου και τυφλά συμπαρίστανται στό κόμμα των κύριων υπεύθυνων της οικονομικής σφαγής των υπερχρεωμένων πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟ Κ ΝΔ ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΡΕ???ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΣΟ Μ@@@@@@Σ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΕΛΙΚΑ!!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΚΟΤΩΜΑ ΔΙΑ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!35 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ 3 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ????Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News