Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Συνέντευξη του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Πέλλας Λάκη Βασιλειάδη στο Aridaia News

"Να δώσουμε την ψήφο μας χωρίς περίοδο χάριτος για κανέναν"

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας και Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πέλλας Λάκης Βασιλειάδη παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στο Aridaia News.

Ο κ. Βασιλειάδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Νομό, στον στόχο της αυτοδυναμίας, καθώς επίσης και στα προβλήματα που ταλανίζουν τους νέους.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

1) Ανακοινώθηκαν πριν λίγες μέρες οι λίστες των υποψηφίων της ΝΔ. Πως αξιολογείτε τις αποφάσεις του κόμματος όσον αφορά στο ψηφοδέλτιο του Νομού Πέλλας;

Αρχικά θα ήθελα να αναφέρω, πως ήταν πολύ σημαντικό για το κόμμα μας, που οι αιτήσεις ήταν πάρα πολλές, κάτι που σημαίνει πως η διάθεση προσφοράς στελεχών ήταν ικανοποιητική και ιδιαίτερα τιμητική. Συγχαίρω όλους όσους εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους, θα ήθελα πραγματικά να τονίσω πως για την οργάνωση μας όλοι είναι αξιόλογοι και ισάξιοι.

Θεωρώ πως οι αποφάσεις του προέδρου μας Αντώνη Σαμαρά έγιναν με γνώμονα να συγκροτηθεί ένα ψηφοδέλτιο που θα επιφέρει την ενότητα και τον αέρα της δυναμικής για την μεγάλη νίκη της παράταξής μας. Βάσει αυτού λοιπόν του στοιχείου, θα πω πως όντως οι επιλογές ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένες.

Το ψηφοδέλτιο πρώτα απ' όλα είναι γεωγραφικά προσδιορισμένο, όποτε αντιπροσωπεύει όλες τις επαρχίες του νομού μας, εμπεριέχει την ενότητα της παράταξης, διότι η καθεμιά υποψηφιότητα έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά ώστε να υπάρχει ποικιλία επιλογών και το πιο σημαντικό είναι ότι παντρεύει τον ενθουσιασμό των νέων προσώπων και ιδεών, με την εμπειρία της διαχείρισης των παλαιότερων.

Εύχομαι λοιπόν καλή επιτυχία σε όλες και σε όλους τους υποψηφίους, καλό αγώνα στη μάχη για τη νίκη στους υπόλοιπους, μα πάνω απ' όλα την επιτυχία του ψηφοδελτίου μας.

2) Πιστεύετε ότι ο στόχος της αυτοδυναμίας είναι εφικτός για τη ΝΔ;

Πρώτα απ’ όλα αυτή η ερώτηση θεωρώ πως είναι το κλειδί της αυτοδυναμίας και της νίκης. Το λέω αυτό, διότι εδώ και πάνω από ένα μήνα, όλα τα Μ.Μ.Ε. προσπαθούν να καλλιεργήσουν το κλίμα της ηττοπάθειας στους οπαδούς του κόμματός μας, ώστε να υπάρχει η αποσυσπείρωση. Αυτή είναι η παγίδα των δημοσκοπήσεων και οι συζητήσεις περί συγκυβέρνησης.

Καταρχήν κανένας δεν μπορεί να προδικάσει τις αποφάσεις του λαού, πόσο μάλλον να τις καθοδηγήσει, όποτε εάν όλοι όσοι πιστεύουμε στις ιδέες και τις προτάσεις του προέδρου μας αγωνιστούμε να τις μεταλαμπαδεύσουμε σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό, δεν το θεωρώ απίθανο, αλλά θα το θεωρήσω δεδομένο.

Πιστεύω λοιπόν, πως κάτω από τις συνθήκες που εμείς θα δημιουργήσουμε, μπαίνοντας στη τελική ευθεία των εκλογών, όσο η ευθύνη, για το αντίκρισμα των πράξεων μας θα γίνεται βαρύτερη, θα εκτονωθεί ο θυμός, που οδηγεί στη ψήφο διαμαρτυρίας και θα μετατραπεί σε ορθή επιλογή συνέπειας.

Συνοψίζοντας λοιπόν, ναι πιστεύω στην αυτοδυναμία του κόμματος μου, εάν οι συνθήκες που καλλιεργήσουμε είναι οι κατάλληλες και το πιστέψουμε πραγματικά όλοι μας.

Τέλος όπως προείπα κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τις επιλογές του ελληνικού λαού, που όποιες και να είναι αυτές, φυσικά θα δώσουν το μήνυμά τους.

3) Είστε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας, εκπροσωπείτε δηλαδή τη νεολαία του κόμματος στο Ν. Πέλλας. Ποια θεωρείτε ότι είναι τα σημαντικότερα προβλήματα των νέων σήμερα και γιατί θα πρέπει να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ στις εκλογές;

Τα προβλήματα που ταλανίζουν τους νέους σήμερα είναι όντως πάρα πολλά. Εγώ δεν θέλω να αναφέρω τα δεδομένα και κοινότυπα που τα γνωρίζουμε όλοι μας, δηλαδή η μάστιγα της ανεργίας, της επαγγελματικής αποκατάστασης, της παιδείας, των ναρκωτικών, της ανασφάλιστης εργασίας και πολλά αλλά.

Το πιο σημαντικό για μένα, που θα πρέπει άμεσα η πολιτεία να δώσει ιδιαίτερη σημασία, είναι πως το μείγμα όλων αυτών των προβλημάτων που διογκώνονται καθημερινά δημιουργούν τα συστατικά για το μεγάλο πρόβλημα της γενιάς μου. Το πρόβλημα της έλλειψης πλέον της ελπίδας και του σχεδιασμού του μέλλοντος μας. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που δημιουργείται εφόσον προϋπάρχουν όλα τα υπόλοιπα που ανέφερα. Ο νέος πλέον κοιτάζει το μέλλον χωρίς να μπορεί να το σχεδιάσει, χωρίς να αισιοδοξεί, διότι αποσυντίθεται όλη η κοινωνική δομή του κράτους και δεν υπάρχουν οι στερεές βάσεις για να ονειρευτεί αυτό που έχει αξία, δηλαδή η δημιουργία οικογένειας και έντιμης εργασίας.

Εδώ πάνω λοιπόν έρχεται και η απάντηση στο δεύτερο σκέλος της ερώτησης. Θεωρώ πως πρέπει να ζητήσουμε από τους νέους τη ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους, στις συγκεκριμένες εκλογές, διότι αυτή τη στιγμή είμαστε το μοναδικό κόμμα που μπορεί να κυβερνήσει, να δομήσει ξανά τον κοινωνικό ιστό του κράτους και αυτό διαφαίνεται από τις προτάσεις μας στην επίλυση όλων αυτών των προβλημάτων.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η μοναδική παράταξη, τη δεδομένη συγκυρία, στον τόπο μας, που μπορεί να διεκδικήσει την αυτοδυναμία και να κυβερνήσει καλλιεργώντας την ελπίδα, διότι αν πάρει την αυτοδυναμία, δεν θα μπορεί το ΠΑΣΟΚ που λεηλάτησε τον τόπο ιδιαίτερα τα 2 τελευταία χρόνια να παίξει ρυθμιστικό ρόλο στη διακυβέρνηση της χώρας.

Να δώσουμε τη δυνατότητα στη μη δοκιμασμένη λύση, τη Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά, να κάνει πράξη όσα κοινωνεί στο πρόγραμμα της, να επαναδιαπραγαμετευτεί το μνημόνιο, χωρίς να έχει ως ελεγκτές και τροχοπέδια τα βαρίδια του πρόσφατου παρελθόντος.

Ας ελπίσουμε στην υπεύθυνη στάση του προέδρου μας, που απέδειξε πως βάζει την Ελλάδα πάνω από κομματικά παιχνίδια και να του δώσουμε την λαϊκή ετυμηγορία ξεκάθαρη και όχι αλλοιωμένη.

Εν κατακλείδι θα κλείσω με έναν στίχο, όσο ρομαντικό και να φάνει, για την δύσπιστη γένια μου (βάζω πρώτα από όλα και τον εαυτό μου): "Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει", διότι αν ο οποιοσδήποτε απομακρυνθεί από την λαϊκή ετυμηγορία που θα πάρει, όλοι γνωρίζουμε πως η φωτιά θα ανάψει για τα καλά.

Να δώσουμε λοιπόν την ψήφο μας χωρίς περίοδο χάριτος για κανέναν.

Βασιλειάδης Βασίλειος (Λάκης)
Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Πέλλας
Δημοτικός Σύμβουλος Πέλλας
 

28 σχόλια:

  1. GIATI H NEA DHMOKRATIA STA GIANITSA DEN EVALE ENA NEO KAI DRASTHRIO SAN TON VASILIADH KAI DHMOTIKOS SYMVOULOS KAI PROEDROS THS ONED.KAI EPELEKSE ATOMA SAN TON STAMENITH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βασιλειαδη κατεβα στις επομενεσ και θα σαρωσεισ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΨΑΘΑ ΤΟ "ΞΥΠΝΑ ΒΑΣΙΛΗ"

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΞΥΠΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειμαι 37 χρονων ανεργος γιατρος γιατι δεν ημουν σε καμια νεολαια και δεν καταγομαι απο οικογενεια "τζακι" οπως λεμε στην ελλαδα. εισαι πολυ μικρος για να μου δωσεις ελπιδα απο ενα κομμα που κυβερνησε μαζι με το πασοκ τα τελευταια 36 χρονια! μαθε πρωτα τι σημαινει psi και τι δανειακη συμβαση που υπεγραψε ο αρχηγος σου και μετα ελα να μου πεις για οραμα και ελπιδα. και για το τελος μαθε ποιοι τοσα χρονια δεν ανακυρηξαν AOZ και για πιο λογο. βλεπε ομιλια νικου λυγερου στο βελλιδιο! καληνυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον ξυπνητος είναι γι'αυτο δίνει το στίγμα της επόμενης μέρας.. Προεδραρααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. einai polu mikros akoma na asxolite me tetoia o βasilhs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχαχα καλα εσυ πιστεύεις πως μόνο εσυ γνωρίζεις τις έννοιες; Τη μια κάποιος είναι Μικρος την άλλη είναι μεγάλος και όλοι οι υπόλοιποι που ανήκετε σε αλλα κόμματα είστε οι γνωστές των πάντων εμείς πιστεύουμε στο κόμμα μας και τον πρόεδρο μας . Λακη μη μασάς κανέναν ΟΝΝΕΔ ΟΝΝΕΔ πρωτοπορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άνεργε Γιατρε κανε καμια κωλονοσκοπηση και ασε μας εμας να υπερασπιζομαστε οποιο κομμα θελουμε, αλλωστε ειναι αναφαιρετο δημοκρατικο δικαιωμα μας νομιζω, ποιος σας εδωσε το δικαιωμα να μας κατακρινετε για το τι πιστευουμε, μην ξεχνας ακομη οτι ακομη η Νεα Δημοκρατια ειναι το 1ο κομμα Πανελλαδικα αυτο δειχνει οτι ο πολυς κοσμος ακομη πιστευει σ αυτην και περιμενει κατι απο αυτην. Εσεις μπορειτε να επενδυσετε στην αναρχια και ανικανοτητα των μικρων κομματων που μονο σκοπο εχουν την καταστροφη της Ελλαδας και πως θα επιβιωσουν πολιτικα οι αρχηγοι τους που εχουν μαθει ολα αυτα τα χρονια να ζουν πρασιτικα εκβιαζοντας τα κομματα και εκμεταλευομενοι την ευκολοπιστια μεριδας του Ελληνικου Λαου. Μην ξεχασεις την κωλονοσκοπηση που σου ειπα, σου ειναι απαραιτητη !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαβάζοντας τα σχόλια, ένιωσα μια απίστευτη απέχθεια για το πρόσωπο σου και για αυτά που λες. Μπορεί να είσαι ανώνυμος, αλλά στα μάτια μου ήρθε η εικόνα όλων αυτών των ανώνυμων Δαπιτων που ζούνε στον δικό τους μικρόκοσμο. Άσε τον γιατρό να πει αυτά που ζει και συνέχισε τον δικό σου αγώνα στα ξενυχτάδικα. Καλή λευτεριά!

      Διαγραφή
    2. Διαβάζοντας το σχόλιό σου 02.27΄ένοιωσα απίστευτη αηδία.
      Το σχόλιό σου είναι εμετικό. ΝΤΡΟΠΗ!!!

      Διαγραφή
    3. 02.27 απαραδεχτο το σχολιο σου.

      Διαγραφή
    4. Καλό είναι να δημοσιεύονται αυτά τα σχόλια για να βλέπει ο κόσμος τί πάει να πει ΔΑΠ και ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο της. Το χειρότερο είναι ότι μπορεί να το έγραψε και ο ίδιος ο Βασιλειάδης..

      Διαγραφή
    5. αγαπητε φιλε στις 2.27 καταρχην να σε ευχαριστησω για την ευχη σου στο οτι χρειαζομαι κωλονοσκοπηση αρα πασχω η απο πολυποδα η καρκινο του παχεως εντερου νοσο του κρον και λοιπα. ο προεδρος της οννεδ δεν μου φταιει για την κατασταση τοσων χιλιαδων ανεργων επιστημονων αλλα το κομμα που αντιπροσωπευει μαζι με το πασοκ που εφεραν την χωρα μου σε αυτην την κατασταση. ανοικα στην παραταξη της ν.δ. για πολλα χρονια εφαγα ξυλο την περιοδο των τριων εκλογικων αναμετρησεων το 1990 ( τεραστιο λαθος μου) και πιστευω οτι εχω καθε δικαιωμα να κατακρινω και τον χωρο που ανηκα και τους ανθρωπους που πιστεψα σαν νεος. οσο για το τι θελει ο κοσμος θα σε παραπεμψω στα αποτελεσματα τις 6ης μαιου. λιγη υπομονη κανε και απλως αθροισε τα ποσοστα των δυο "μεγαλων" κομματων. και οσο αφορα εναν αλλο φιλο στις προηγουμενες εκλογες ψηφισα ν.δ. ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω. και κατι τελευταιο αν χρειαζομαι εγω και οι ομοιοι μου ανεργοι κολονωσκοπηση τοτε ειμαστε σιγουροι για το προγραμμα της παραταξης σας για τους ανεργους ( κολονωσκοπηση). Υ.Γ. ειμαι εργαστηριακος γιατρος μην μπεις στον κοπο να πεις κατι για φακελακια και αλλες τετοιες αηδιες που θελει να νομιμοποιησει η τροικα που στηριζεται απο το κομμα σας και το κομμα τους.

      Διαγραφή
  9. Βασιλειαδη προχωραααααααα ΟΝΝΕΔ ρεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καληνύχτα Ελλάδα.... Αυτός ο κόσμος, δεν θα αλλάξει ποτέ...

      Διαγραφή
  10. Γιατρε 37 χρονων τι ψηφισες στις προηγουμενες εκλογες?δεν εισαι εσυ αυτος που θα μας πεις τι γινεται και δεν ειδαι εσυ αυτος που θα στερησεις την ελπιδα.ο λακης ειναι μια χαρα παιδι.δεν μπορεις να προδικαζεις.μιλησε ωραια ωριμα και αντρικια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Να δώσουμε τη δυνατότητα στη μη δοκιμασμένη λύση, τη Νέα Δημοκρατία";;;
    "Ας ελπίσουμε στην υπεύθυνη στάση του προέδρου μας";;;
    Μεγάλα τα ερωτηματικά και ποιος θα τα απαντήσει.
    Η αλλαγή του αρχηγού σημαίνει μη δοκιμασμένη λύση;;; Θα μας τρελάνετε;;; Ευτυχώς έχω ακόμα το μυαλό μου στη θέση του.
    Μήπως το ίδιο να συμπεράνουμε και για το ΠΑΣΟΚ αφού έχει πλέον νέο αρχηγό;;;
    Τελικά ποιος συγκυβερνά αυτήν την χώρα;;; Και μετά ποιος;;;
    Οι δύο μη δοκιμασμένες λύσεις που κατεβαίνουν υποψήφιες και θα δοκιμαστούν μετά με αλλαγή των συσχετισμών.
    Και πριν από δυομισι χρόνια οι πασοκτσήδες εναπόθεσαν τις ελπίδες τους στον Γιωργάκη και οι Νεοδημοκράτες κράτησαν την αποχή ψηλά στις εκλογές του 2009 και του έδωσαν άθελα τους την μεγάλη αυτοδυναμία.
    Πολύ θα ήθελα να δω τον κύριο υπαίτιο της σημερινής κατάστασης της χώρας και των ελλήνων να φεύγει με ελικόπτερο πάνω από την βουλή, αλλά ... έφυγε ή μήπως κοσμεί το ψηφοδέλτιο επικρατίας του ΠΑΣΟΚ; Μάλλον θα το ζήσουμε ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ με τον σημερινό μη δοκιμασμένο συγκυβερνόντα ή τους συγκυβερνόντες.
    Και για να μην εικάζετε ότι πρόκειται για αριστερό ή ακροδεξιό ή ότι άλλο νομίσετε σας λέω ότι είμαι πρώην ΠΑΣΟΚτσης και δεν θέλω να με σώσουν άλλο "οι" δοκιμασμένοι. Υπάρχουν και άλλες φωνές πράγματι μη δοκιμασμένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΔΩ ΜΙΛΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ Ο ΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ. ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ Ν ΠΕΛΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο καθένας προσπαθεί να μεταδώσει τις ιδέες του όπως αυτός πιστεύει και δυστυχώς για κάποιους ο Λακης αποδεικνύει ότι αυτα που λέει ούτε τα μασάει και πάνω απ''ολα είναι αληθινός γι'αυτο εκλέγεται και παντου απο τους πρώτους θέλω κ άλλους νέους σαν κ αυτόν να εκφράζονται επώνυμα σε ότι και να πιστεύουν φυσικα.Λακη συνέχισε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ:
    ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ; Ο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπορείς να τον ρωτήσεις επώνυμα και να σ απαντήσει να το διαπιστώσεις . Μάθετε να γράφετε επώνυμα κ μη κρυβεστε δείχνετε μικρότητα. Επειδή γνωρίζω τον συγκεκριμένο κύριο πιστεύω πως οι απαντήσεις είναι φυσικα δικές του διότι διότι διακρίνεται απο την προσαρμοστικότητα του λόγου του ανάλογα την επισημότητα και τη μη αυτής σε κάθε περίσταση.αντε γεια ανωνυμε . Χρήστος παυλιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. α! ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΚΗ;
    ΛΑΚΗ ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συνέχισε ανώνυμα χαχα Χρήστος παυλιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητοί φίλοι,
    Με έκπληξη διαπιστώνω ακόμη μία φορά ότι η μικροαστικές συνήθειες δεν έχουν σταματήσει και από ότι βλέπω δεν θα σταματήσουν ποτέ.
    Είναι πολύ ωραίο να κρίνετε και να κράζετε πίσω από μία οθόνη ανώνυμα κάποιον που λέει την άποψη του ΔΗΜΟΣΙΑ και με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.
    Δεν φοβάμαι να ομολογήσω ότι είμαι φίλος του κ. Βασιλειάδη και ότι διαφωνώ μαζί του όσων αφορά τις απόψεις του για το παρών και το μέλλον τις χώρας. Αυτό όμως δεν μου δίνει το δικαίωμα να τον λέω “μικρό” ή “λίγο” , Ούτε μου δίνει το δικαίωμα να τον ξεσκίζω με την δύναμη της ανωνυμίας.

    Πιστεύω ότι το όραμα για τον λαό αυτής της χώρας έχει πλέον εξαφανιστεί από το μυαλό όλων μας με όλα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 4-5 χρόνια, σίγουρα δεν φταίνε όλοι, σίγουρα δεν φταίει ένας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να υπάρξουν άνθρωποι με ιδέες και οράματα στον τόπο από οποιονδήποτε κομματικό συνδυασμό.
    Εύχομαι όλοι όσοι έχουμε το εκλογικό δικαίωμα να το ασκήσουμε με μεγάλη σκέψη χωρίς κομματικά κριτήρια αλλά με μόνο στόχο την καλύτερη επόμενη ημέρα αυτής της χώρας.
    Τώρα όσο για τα δικά σας σχόλια θεωρώ πολύ λίγη την επίθεση του φίλου που λέει ότι είναι άνεργος Γιατρός στα 37 του χρόνια, βάζοντας με το μυαλό του στην θέση τον κ. Βασιλειάδη με το επιχείρημα του “μάθε τι είναι το Psi και τι η δανειακή σύμβαση”,

    Όπως θεωρώ και λίγους όλους εσάς που πάλι πίσω από την ανωνυμία εξαπολύεται τέτοιου είδους επιθέσεις σε αυτόν λέγοντας του να κάνει μια εξέταση που το επίπεδό μου δεν μου επιτρέπει να την επαναλάβω.
    Ένα blog δημοσιογραφικής φύσεως ζήτησε από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ ένα μικρό σχόλιο όσον αφορά τα γεγονότα της Ν.Δ. Το φυσιολογικό θα ήταν να κάνετε κάποιο σχόλιο τεκμηριωμένο και όχι ευχολόγια ή μπινελίκια. Για να πάμε μπροστά είτε με τον κ. Βασιλειάδη είτε με τον οποιονδήποτε χρειάζεται ανταλλαγή απόψεων με σοβαρές προτάσεις και όχι με καφενειακές συζητήσεις.
    Να υπενθυμίσω ότι κάποιοι άνθρωποι εμπιστεύτηκαν τον κ. Βασιλειάδη στις τοπικές εκλογές, από αυτό και μόνο θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος σεβασμός απέναντί του. Το να ρωτάει ένας φίλος που βρήκε αυτό τον λόγο ο κ. Βασιλειάδης ενώ στην καθημερινότητα του μιλάει διαφορετικά είναι τουλάχιστον άστοχο άτοπο και ατυχές. Υποθέτω ότι ο συγκεκριμένος διαφορετικά μιλάει στον φίλο του και διαφορετικά στον εργοδότη του (αν έχει) Φαντάζομαι τι θα έλεγε αν ο κ. Βασιλειάδης απαντούσε στην συνέντευξη με τον ίδιο λόγο που συζητάει μαζί μου όταν πίνουμε καφέ.

    Κλείνοντας θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ότι αυτό το οποίο διαπιστώνω μέσα από τις καθημερινές συζητήσεις μου είναι ότι ο εκνευρισμός που έχει φέρει η πολιτική σκηνή στον Έλληνα πολίτη είναι τέτοια που βλέπει με τεράστια καχυποψία και μίσος τον οποιονδήποτε μιλάει δημόσια. Αν αυτό δεν είναι βιασμός της Δημοκρατίας θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω ποιος είναι.

    Υ.Γ. Ούτε εγώ μιλάω έτσι στην καθημερινή μου ζωή γιατί δεν υπάρχει λόγος
    Υ.Γ.2 Είμαι και εγώ με πτυχίο πανεπιστημίου και δεν κατηγορώ τον κ. Βασιλειάδη επειδή είμαι άνεργος παρά τα 29 μου χρόνια.

    Με τιμή
    Κυριάκος Κεμεντζετζίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε κυριακο ευχαριστως θα εβαζα το ονοματεπωνυμο μου αν δεν ζουσα με τον φοβο της πολιτικης διωξης μου απο τα δυο κομματα εξουσιας την ωρα που θα μπορεσω να εξασκησω το λειτουργημα και οχι επαγγελμα που επελεξα. δεν ηταν μικρη η επιθεση μου στον προεδρο της οννεδ οσον αφορα το psi η την δανειακη συμβαση απο την στιγμη που ειναι προεδρος της νεολαιας ενος κομματος που τα ψηφισε και τα δυο! δυστυχως και τα δυο δεν δινουν καμια ελπιδα στην νεολαια μας για ενα καλυτερο μελλον και δεν προκειται να αφησουν την χωρα μας να σηκωσει αναστημα! θα μπορουσα να αναφερω πολλα παραδειγματα για την πολιτικη που ασκει ο δημος γιαννιτσων για να επιτεθω στον λακη αλλα δεν ειναι του παροντος! θελω να βλεπω νεα προσωπα να λενε δημοσια την γνωμη τους για τα κοινα αλλα απο την αλλη να ανοιξουν και το οπτικο τους πεδιο και να μιλανε με την γλωσσα του λαου και οχι με την ξυλινη των υποψηφιων βουλευτων. υ.γ. δεν μου φταιει σε καμια περιπτωση ο βασιλειαδης η τα παιδια της ηλικιας του για το οτι ειμαστε ανεργοι. μαλλον εμεις και οι γονεις μας φταιμε πιο πολυ παρα η νεολαια μας.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News