Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Δεν είναι κούκλα! Είναι η... ζωντανή σωσίας της Barbie

Η ομοιότητά της με κέρινη κούκλα, σχεδόν σοκάρει

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτή η κοπέλα στις φωτογραφίες έχει σάρκα και οστά! 

Μάλιστα κάποιοι έσπευσαν να φτιάξουν για χάρη της ένα σατιρικό βίντεο θέλοντας να δείξουν ότι αυτό το κουκλίστικο πρόσωπο και σώμα είναι αποτέλεσμα πολλών πλαστικών επεμβάσεων.

Οι φωτογραφίες της 21χρονης Ουκρανής Valeria Lukyanova είναι εντυπωσιακές και το τέλειο σχεδόν κέρινο πρόσωπό της μοιάζει τόσο με κούκλας που όταν συνειδητοποιείς ότι είναι αληθινή γυναίκα έως και ανατριχιάζεις...


Πάντως η νεαρή Ουκρανή έχει χιλιάδες θαυμαστές τόσο στο youtube όσο και στο facebook.


Ψάχνοντας στο προφίλ της απο περιέργεια.... να δούμε αν είναι ..αληθινή εντοπίσαμε και φωτογραφίες της από ταξίδι της στην Ελλάδα! Βέβαια δυσκολευτήκαμε να ανακαλύψουμε ποια από τις δυο κοπέλες είναι αφού και η φίλη της είναι ίδια με την Valeria και την ...Barbie.


Στο προφίλ της στο facebook η Valeria έχει δεκάδες φωτογραφίες και σχεδόν σε όλες είναι τόσο ίδια με την διάσημη κούκλα... Ακόμα πιο ...τρομακτικό είναι ότι και το σώμα της 21χρονης είναι ολόιδιο με αυτό της Barbie με μέση απίστευτα στενή και τεράστιο στήθος...


---
Πηγή: Tlife

1 σχόλιο:

  1. Οι διαφορές χρώματος και υφής της επιδερμίδας στην πρώτη φωτογραφία υποδηλώνουν ότι πρόκειται είτε για Photoshop είτε για μακιγιάζ σε βαθμό που έχει το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό του Photoshop.

    Το θέαμα πάντως είναι λυπηρό. Ένα τόσο ανορεκτικό κορίτσι θα αντιμετωπίσει, αν δεν αντιμετωπίζει ήδη, σοβαρά προβλήματα υγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News