Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Συνάντηση μελών και φίλων του του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αριδαίας "Η Ελπίδα"

Πρόσκληση

Την Παγκόσμια Ημέρα των Αδέσποτων Zώων, που είναι η σημερινή 4 Απριλίου 2012 και ώρα 17:30, διάλεξε ο Σύλλογος Φίλων Ζώων Αριδαίας Η Ελπίδα για να πραγματοποιήσει ανοιχτή συνάντηση των μελών αλλά και πολιτών της περιοχής, στο καφέ Domus (στο στενό του Ζιλή) για να συζητηθούν διάφορα θέματα που αφορούν τον σύλλογο και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Εχουν γίνει αλλαγές με το νέο νομοσχέδιο για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία τους και πρέπει να ενημερωθούμε όλοι.

Επίσης πρέπει να ληφθούν αποφάσεις για το πως θα πρέπει να κινηθούμε, ποια θα πρέπει να είναι η στάση συλλόγου αλλά και πολιτών απέναντι στη δημοτική αρχή για...

...της δικές της υποχρεώσεις καθώς και για το πρόγραμμα των στειρώσεων το οποίο έχει σταματήσει εδώ και καιρό.

Ελπίζουμε στην ενεργή συμμετοχή σας στην ανοιχτή αυτή κουβέντα μας γιατί τα ασέσποτα είναι υπόθεση όλων μας και οφείλουμε όλοι να τα προστατεύουμε και να τα βοηθάμε όσο μπορούμε!

 

9 σχόλια:

  1. είναι ντροπή και αίσχος αυτό που γίνεται στην αριδαία.Σε λίγο οι κάτοικοι θα βγούν με τις καραμπινες στις πλατείες και θα καθαρίζουν και ζωα και φιλόζωοους μαζί.Έχει ξεφύγει η κατάσταση πολύ με τους γραφικούς περίεργους που έχουν αγνοια για το τι σημαίνει φιλόζωος.Μαζέψτε τα μην σας μαζέψουμε κι εσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΡΕ ΣΚΛΗΡΕ, ΓΙΑ ΤΟΛΜΗΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ, ΠΟΙΟΣ ΣΟΥΔΩΣΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΡΕ ΣΚΛΗΡΕ, ΚΑΙ ΤΙ Σ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΒΡΕ ΜΛΚ, ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ Μ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ, ΙΣΑ ΙΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Μ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

      Διαγραφή
  2. τελικά ο Δήμος φταίει ? η κοινωνία? οι φιλόζωοι? η πλάση? ο ήλιος? η βροχή? το σίγουρο είναι ότι κυκλοφορούνε αγέλες μεγαλόσωμων αδέσποτων σε κεντρικούς δρόμους.Κρίμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύλλογος Φίλων Ζώων "Η Ελπίδα"4 Απριλίου 2012 στις 1:00 μ.μ.

      Όλοι και από λίγο αγαπητέ ανώνυμε. Και όταν μιλάμε φυσικά για φιλόζωους μιλάμε για τους "δήθεν" και όχι αυτούς που πραγματικά είναι υπεύθυνοι με το ζώο τους. Απέρχομαι των ειρωνικών "πλάση", "ήλιος", "βροχή" και απαντώ πως πλέον αγέλες σε κεντρικούς δρόμους μεγαλόσωμων αδέσποτων δεν υπάρχουν γιατί απλούστατα πάλι ο σύλλογος ενδιαφέρθηκε και μάζεψε 2 σκύλες που ήταν σε οίστρο τις οποίες κάποιοι ασυνείδητοι άφησαν και κάποιοι άλλοι ασυνείδητοι ιδιοκτήτες αρσενικών ζώων τα άφησαν ελεύθερα για να...ξεδώσουν. Και αν νομίζετε ότι όλα αυτά τα αρσενικά που κυκλοφορούν είναι αδέσποτα, πλανάσθε οικτρά. Ψάξτε στις αυλές των γειτόνων σας που έχουν σκυλιά και δέστε μήπως λείπει κανένα...

      Διαγραφή
  3. Ας φρόντιζαν λοιπόν και οι πολίτες, οι τσοπάνηδες και οι κυνηγοί να στειρώνουν τα ζώα τους και όχι να τα αφήνουν ελέυθερα να ζευγαρώνουν και να πετούν τα κουτάβια μετά σε όλο το μήκος και το πλάτος του νομού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέστα γιατί έξω από το χορό πολλά ξέρουν και λένε! Κακεντρέχεια, κακοήθεια και ανεγκεφαλιά κοντέυει να χαρακτηρίσει όλο το νομό. Δεν είναι τρόπος αντιμετώπισεις αυτός στα ζώα. Κανενας σεβασμός σε άλλες μορφές ζωής. Μονό για την πάρτη τους και την ουρά τους απέξω! Αμαν πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε φταεί ούτε ο ήλιος, ούτε η βροχή. Φταίνε οι ίδιοι οι άνθρωποι που αντί να συμβιώνουν με τα ζώα, θέλουν έναν κόσμο μόνο για την παρτι τους. Να πετάν σκουπίδια όπου γουστάρουν, να παρατούν τα ζώα, όταν γουστάρουν και να ενδιαφέρονται μόνο για τη μόστρα του εαυτού τους και των παιδιών τους. Εύγε Ελλάδα του 21ου αιώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτό λέει όλος ο κοσμάκης:
    Οι συζητήσεις αέναες. Η ζωή μικρή. Μαζέψτε τα όλα μα όλα.Άσχετο, δευτερεύον, τριτευον,αδιαφορο,ανυπαρκτο, το πως !αλλά μαζέψτε τα! καθαρίστε τον τόπο!ελευθερώστε τους δρόμους απ τους κόπρους και ΜΕΤΑ ας συζητήσουμε όμορφα,πολιτισμένα,ήρεμα,σωστά για το τι και πως! ΟΜΩΣ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ! χτες λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News