Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Γεύμα γνωριμίας του Διονύση Σταμενίτη με τους Δημοσιογράφους του Ν. Πέλλας

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους Δημοσιογράφους έγινε μία ελεύθερη συζήτηση για ζητήματα που αφορούν το Νομό Πέλλας, αλλά και τη γενικότερη κατάσταση που βιώνει η χώρα μας

Γεύμα γνωριμίας με τους δημοσιογράφους του Νομού Πέλλας πραγματοποίησε χθες Πέμπτη ο Διονύσης Σταμενίτης.

Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Δημοσίων Έργων της ΝΔ, εξέφρασε την επιθυμία του να είναι υποψήφιος στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές, ενώ εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Όπως είπε κατά τη χθεσινή συνάντηση, «ο πρώτος λόγος είναι το ότι αυτός ο Νομός έχει άξιους πολίτες, εργατικούς με σημαντική προσφορά. Επιπλέον η περιοχή έχει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα αν και είναι απομονωμένη. Θέλω λοιπόν να συνεισφέρω στην αναβάθμισή της. Ο δεύτερος λόγος είναι το γεγονός της τραγικής οικονομικής κατάστασης την οποία βιώνουμε όλοι μας. Επιβάλλεται να υπάρχει μια συγκροτημένη ισχυρή κυβέρνηση και η μοναδική επιλογή είναι αυτόνομη ΝΔ. Οι κυβερνήσεις συνεργασίας δεν μπορούν να δώσουν τη δυνατότητα στην κοινωνία να ξεφύγει από την κρίση».

Επίσης, ο εν δυνάμει υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ αναφερόμενος στον Πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι «ο Αντώνης Σαμαράς όταν χρειάστηκε να βάλει πλάτη για την Ελλάδα το έκανε χωρίς λαϊκισμούς».

Όσον αφορά στην ανάπτυξη, υποστήριξε ότι «η ΝΔ είναι η μοναδική επιλογή ώστε η Ελλάδα να αλλάξει κατεύθυνση».

Σε επίπεδο Νομού Πέλλας, ο κ. Σταμενίτης δήλωσε ότι...

...πρέπει να δοθεί έμφαση στα αναπτυξιακά έργα, με στόχο την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας.

Γενικότερα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους Δημοσιογράφους έγινε μία ελεύθερη συζήτηση για ζητήματα που αφορούν το Νομό Πέλλας, αλλά και τη γενικότερη κατάσταση που βιώνει η χώρα μας.

Τέλος, όλοι ευχήθηκαν στον κ. Σταμενίτη να καταφέρει να υλοποιήσει τις πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες του για το καλό της πατρίδας και του Νομού Πέλλας.

 

2 σχόλια:

  1. ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News