Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΤΖΗΝΤΖΙΦΥΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Ήρθε η στιγμή να κάνετε κάτι κερδοφόρο και οικονομικό για την τσέπη σας τα νέα συστήματα θερμομόνωσης είναι ΕΔΩ σας τα συστήνουμε και παρέχουμε εξειδικευμένο συνεργείο.

              Όλα τα συστήματα είναι Πιστοποιημένα.

Συστήματα Εξωτερικής θερμομόνωσης
Σύστημα διογκωμένης πολυστερίνης με γραφίτη

Το "κλασσικό", το αποδοτικότερο και πιο πλήρες οργανικό σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης.
Η κορυφαία επιλογή για ποιότητα, ευελιξία, αντοχή και οικονομία.
Με την χρήση διογκωμένης πολυστερίνης με γραφίτη ,
ακόμα πιο αποδοτικό για την μέγιστη θερμομόνωση στο μικρότερο πάχος.

Η οικονομική λύση για κάθε περίπτωση. 
Με το Vario παρέχει όλες τις δυνατότητες επιλογής υλικών εξωτερικής θερμομόνωσης σε σοβάδες,
αποχρώσεις και διακοσμητικά προσόψεων, σε μια πιο οικονομική οικογένεια υλικών με ανόργανα επιχρίσματα οπλισμού. Ευελιξία, θερμομόνωση και οικονομία .

Επιλέξτε το σύστημα Thermoprosopsis Organic για ανταγωνιστικό κόστος, έγχρωμο τελικό επίχρισμα, ελαστικότητα και ταχύτητα δόμησης

Εκτός του μονωτικού αποτελείται από τσιμεντοειδές βασικό επίχρισμα, πλέγμα ενίσχυσης ειδικών προδιαγραφών με αντιαλκαλική προστασία, έγχρωμο αστάρι με χαλαζιακή άμμο και έγχρωμο στη μάζα του ακρυλικό ή σιλικονούχο τελικό επίχρισμα

Τα προϊόντα Styropan XPS ανάλογα με την επιθυμητή εφαρμογή διακρίνονται σε οροφών-δωμάτων, τοιχοποιίας, ξυλοτύπου, εξωτερικής θερμομόνωσης και υψηλών αντοχών. Όλα τα προϊόντα παράγονται με πλευρικές ακμές "I" ή "L" ανάλογα με τις κατασκευαστικές απαιτήσεις. Η τελική επιφάνεια των πλακών μπορεί να είναι επιφάνεια επιδερμίδας εξέλασης, επιφάνεια χωρίς επιδερμίδα με επιφανειακές αυλακώσεις και επιφάνεια ανάγλυφη, ρομβοειδής. Παράγονται σε πάχη από 20 έως 100mm όμως κατόπιν ειδικής παραγγελίας είναι δυνατόν να παραχθούν και μεγαλύτερα πάχη.

Συστήματα με Πετροβάμβακα

Μη αναφλέξιμο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης με πετροβάμβακα. Εκεί που υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις πυρασφάλειας προσφέρει ένα από τα πιο αξιόπιστα συστήματα για αντοχή και διάρκεια στον χρόνο. Τώρα και με πιστοποίηση ΕΤΑ για χρήση σε συνδυασμό με οργανικά υλικά .

Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης

Σε περίπτωση αδυναμίας κατασκευής εξωτερικής θερμομόνωσης (π.χ. λόγω ύπαρξης εμφανούς οπτοπλινθοδομής, μεσοτοιχία σε επαφή με άλλη ιδιοκτησία) ή για λόγους ειδικών αρχιτεκτονικών επιλογών (π.χ. εμφανές σκυρόδεμα), η επέμβαση ενεργειακής αναβάθμισης του τοίχου μπορεί να εκτελεστεί από την εσωτερική πλευρά.

Η μόνωση στο εσωτερικό εξασφαλίζει υψηλή ταχύτητα θέρμανσης του χώρου το χειμώνα ή ψύξης το καλοκαίρι. Το χειμώνα παρέχεται καλύτερη θερμική άνεση, καθώς η μετρούμενη θερμοκρασία στο εσωτερικό είναι μερικοί βαθμοί υψηλότερη και η ταχύτητα κυκλοφορίας του αέρα είναι λιγότερο αισθητή στο χώρο, σε σχέση με αυτή όταν η μόνωση είναι εξωτερική.

Το FIBRAN-geo στην εσωτερική μόνωση

  • Οι μονωτικές πλάκες FIBRAN-geo B-570 τοποθετούνται στο σκελετό της επένδυσης π.χ. με γυψοσανίδα. Η γυψοσανίδα είναι ένα υλικό που επιτρέπει παράλληλα την διακοσμητική παρέμβαση στον τοίχο με την δημιουργία ιδιαίτερων κατασκευών.
  • Σε χώρους υψηλής υγρομετρίας θα πρέπει να προηγείται υγροθερμική μελέτη για την πρόβλεψη ή όχι της χρήσης φράγματος ή επιβραδυντή διάχυσης υδρατμών.
  • Ο πετροβάμβακας εξασφαλίζει παράλληλα με την θερμομόνωση και την πυροπροστασία της κατασκευής, ενώ σημαντικό είναι το όφελος που προκύπτει σε ότι αφορά την ηχομόνωση και την ακουστική του χώρου. 

                 Πιστοποιημένες εταιρίες θερμομόνωσης
        Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ στις εικόνες 







Για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές 
πάνω σε συστήματα εξωτερικής ή
εσωτερικής θερμομόνωσης τηλεφωνήστε στο 23840-21225 ή επισκεφτείτε μας στης
εγκαταστάσεις μας να σας εξυπηρετήσουμε .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News