Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Συνεδρίαση Οργάνου Πολιτικής Προστασίας για την πρόληψη από δασικές πυρκαγιές

Συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας και Ημερίδα για την πρόληψη από δασικές πυρκαγιές

Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης: Η πρόληψη και ο κατάλληλος σχεδιασμός βασικές αρχές της Πολιτικής Προστασίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας πρόκειται να συνεδριάσει την Μεγάλη Δευτέρα 9 Απριλίου 2012 και ώρα 11.30π.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Πέλλας (5ος όροφος, Διοικητήριο-Έδεσσα). Παράλληλα με τη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί και Ημερίδα για το δασικό πλούτο, την προστασία του από τις δασικές πυρκαγιές και τις προοπτικές αξιοποίησής του. Ομιλητές θα είναι ο Διευθυντής Δασών Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας κ. Αθανάσιος Σαμαράς, η Ειρήνη Σκούλη, μέλος της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας και Υπεύθυνη του Κέντρου Ενημέρωσης του Υγροτόπου Άγρα-Βρυττών-Νησίου και ο Δρ. Νικόλαος Γρηγοριάδης, Ερευνητής του ΕΘΙΑΓΕ.

Στην εκδήλωση προσκαλούνται να παραβρεθούν...

...εκπρόσωποι όλων των τοπικών αναπτυξιακών, παραγωγικών, κοινωνικών και περιβαλλοντικών φορέων και συλλόγων, καθώς επίσης και κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης σε δήλωσή του αναφέρει: «Καλώ τους τοπικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πολιτικής προστασίας και αξιοποίησης του δασικού πλούτου της Πέλλας και όλους τους ενδιαφερόμενους, ενεργούς πολίτες να συμμετέχουν στην εκδήλωση. Μας ενδιαφέρει να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες σχετικά με την προστασία και ανάδειξη της φυσικής κληρονομιάς της Πέλλας. Η αποτελεσματικότητα της πολιτικής προστασίας βασίζεται στην ενημέρωση, στην επικοινωνία, στην πρόληψη και στον κατάλληλο επιχειρησιακό σχεδιασμό. Με τη διοργάνωση της Ημερίδας επιχειρούμε να προβάλλουμε τη βιολογική ποικιλότητα και τις μοναδικές αξίες που περιλαμβάνουν τα δασικά οικοσυστήματα της Πέλλας και να υιοθετήσουμε τις καλύτερες πρακτικές για την προστασία και αξιοποίησή τους».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News