Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Τι δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την επίθεση που δέχτηκε με τη σύζυγο του

"Συγγνώμη ζητώ μόνον από τη γυναίκα μου που επειδή εγώ αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική αναγκάζεται να υφίσταται και αυτές τις βίαιες πράξεις και όλα αυτά τα σχόλια γεμάτα κακία"

Για την επίθεση με γιαούρτια και μουστάρδες που δέχτηκε τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγος του, μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω Twitter.

«Κάποτε σε αυτή τη χώρα εάν έβλεπαν ένα νεαρό ζευγάρι να είναι σε ένα ζαχαροπλαστείο Μ. Πέμπτη βράδυ μετά την Εκκλησία, να δέχεται ξαφνικά επίθεση από μία ομάδα τραμπούκων, όλοι θα ένιωθαν ντροπή.

Η κοινωνία μας όμως είναι γεμάτη μίσος. Το μίσος θα φέρει αίμα και όσοι ανοήτοι χαίρονται, ας θυμούνται αυτές τις πράξεις της ντροπής, όταν θα έρθει η δική τους σειρά στη ζούγκλα που επιτρέπουμε σιγά σιγά να μετατρέπεται η χώρα».

Και συνεχίζει λέγοντας πως...

...«εγώ τους συγχωρώ και εκείνα τα μικρά παιδιά που ήρθαν ξαφνικά από το δήθεν αντιεξουσιαστικό τους στέκι φωνάζοντας για τους "φασίστες" υπέρ των μεταναστών και κατά των "δοσιλόγων". Όσοι επιτρέπουν και καλλιεργούν αυτό το μίσος, θα βάψουν με τα χέρια τους το κακό που θα έλθει».

Μάλιστα θεωρεί πως «αυτές τις Αγίες μέρες ειδικά αντί ως κοινωνία να ενωθούμε πάμε για σύγκρουση. Τί κρίμα που η χώρα μας μπορεί και να σωθεί και να μεγαλουργήσει...

Λυπούμαι τους γονείς αυτών των παιδιών, θα ήταν δεν θα ήταν 20 χρόνων και αυτή η κοπέλα που κράταγε την κάμερα, νομίζοντας ότι κάνει μια αξιέπαινη πράξη που θα έπρεπε κιόλας να τη διαφημίσει. Κρίμα και για όσους βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν τη χωλή τους εναντίον μου... ανθρωπάκια. Τους εύχομαι καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα...

Συγγνώμη ζητώ μόνον από τη γυναίκα μου που επειδή εγώ αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική αναγκάζεται να υφίσταται και αυτές τις βίαιες πράξεις και όλα αυτά τα σχόλια γεμάτα κακία».

---
Πηγή: star.gr
 

4 σχόλια:

  1. να πετάξετε γιαούρτια και σ,αυτούς
    που τόσα χρόνια ψηφίζεται και ρήμαξαν και καταλήστεψαν το κράτος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ όλους που ακόμα κ τώρα καταστρέφουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EGO THA ELEGA NA PETANE GHAOURTHA SE OLOUS TOUS DHMOSHOUS HPALHLOUS POU APO TA 49ATOUSPHRAN EFAPAKS KAI SHNTAZHS HSES ME TOUS MHSTOUSTOUS KE HNE OLH ARAGMENH STHS KAFETERHES SAN TA KOPROSKHLA GK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα να πάθει ο φασίστας...τρομάρα του που ήθελε να τσακίσει το indymedia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News