Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Βήματα προόδου στον Δήμο Αλμωπίας - Εξοφλήθηκε σημαντικό μέρος των χρεών

Εξοφλήθηκαν 3.000.000 ευρώ παλιών οφειλών

Ένα σημαντικό βήμα έχει κάνει στο διάστημα που μεσολάβησε από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι σήμερα η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αλμωπίας.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Νίκο Παρούτογλου, το οικονομικό επιτελείο του Δήμου και τη σημαντική βοήθεια των υπόλοιπων Αντιδημάρχων, κατάφεραν σύμφωνα με πληροφορίες να εξοφλήσει ένα σημαντικό ποσό οφειλών προηγούμενων ετών που αγγίζει τα 3.000.000 ευρώ.

Αυτό αποτελεί μεγάλη επιτυχία, καθώς σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Εφημερίδας "Λόγος της Πέλλας" η απερχόμενη Δημοτική Αρχή του πρώην Δήμου Αριδαίας κατάφερε να εξοφλήσει μόλις 1.000.000 στην τετραετία της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι...


...ο Δήμαρχος Αλμωπίας θα προχωρήσει μέσα στον Μάιο σε δημόσιο απολογισμό για το διάστημα που πέρασε από την ανάληψη των καθηκόντων της νυν Δημοτικής Αρχής.
 

16 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ!!ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ. Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ, ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα!! καταρτισμένος επιστημονικά καικαταξιωμενος οικονομολόγος!!! πες μας τι παίρνεις ρε.... Παρούτογλου που κάθεσαι και προμοτάρεις τον εαυτό σου στα σχόλια! γιατι αν το σχόλιο το εχει γράψει αλλος, του αξίζει ιατρική παρακολούθηση.....
      παρακαλώ να δημοσιευτεί, δεν υβρίζω

      Διαγραφή
  3. ΑΝ ΘΕΩΡΗΣΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΩΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Pou ta lete auta re! Ayta na ta peite stin topiki tu pasok mpas k ta pistepsei kanena provaro k psifisei to pedaki ayto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη σας παίρνει από κάτω, δείτε και τη θετική πλευρά των πραγμάτων: Τόσο παθητική αντίσταση που κάνουμε, ο Γκάντι θα είναι περήφανος για εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας κατέβει ο νικολακης από το καλάμι γιατί πολύ ψηλά ανέβηκε η μύτη. Ας προσέξει τη συμπεριφορά του προς τους προμηθευτές γιατί θα ψάχνει να κρυφτεί στο τέλος. Α και όχι τώρα που ΈΧΕΙΣ την ανάγκη του λαού θα αρχίσεις τις χειραψίες. Γιατί μέχρι τώρα την κύπρου σαν τσολιας την διέσχιζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οταν δεν σε βολευει μου φαινεται δεν τα αφηνεις να περασουν τετοια λογοκρισια ουτε στην χουντα γιατα το σχολιο ούτε υβριστικό ήταν και δεν υπήρχαν καταγγελίες αλλά δεν πρόσεξα το ότι έχεις το δικαίωμα να αφαιρούνται όποια σχόλια δεν σου αρέσουν και επειδή δεν το αλλοιώνης δεν το βάζης καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το θράσος είναι πρόκληση! Η αναίδεια γίνεται ύβρις, η πρόκληση πρέπει να έχει όρια!! Κρίμα στην περιοχή για την ανοχή σε τέτοια φαινόμενα.Κρίμα για τ φτωχόπαιδα της Αλμωπίας που σπούδασαν κι έφυγαν αριστερά δεξιά για μια καλύτερη τύχη και άφησαν πίσω Λύκους να ορίζουν τις τύχες του τόπου.Η τιμωρία θα είναι βαριά!Κανείς δεν θα ξεχάσει τέτοιες προκλήσεις στο κόσμο που για την ώρα δεν μιλάει.Σε χαλεπούς καιρούς κάποιοι κυνηγάνε ακόμα καρέκλες ακόμα και με σάπιο ξύλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ... ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ

      Διαγραφή
  9. ΝΙΚΟ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ.ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ.......ΝΙΚΟ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. νικο γερά! όλο το σόι θα σε ψηφίσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξεπεσμός και κατάντια γιά τον κάθε Νίκο που εθελοντικά μπαίνει στόν Σάπιο στίβο της πολιτικής δίχως ντροπή λησμονώντας το Σύνταγμα, τις πορείες τών αγανακτισμένων, τίς αυτοκτονίες τά λόγια περιττεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΟΔΟΥ ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ. ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ (ΙΣΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χαχαχα!!!! να ειστε καλα εκατσα κ γελασα μετα απο πολυ καιρο!!! ψηφιστε πασοκ κ μετα να τρεχετε στην πλατεια της αριδαιας να το παιζετε κ αγανακτισμενοι!!!! δεν ειστε τελικα για λυπηση!!! παιρνετε οτι σας αξιζει!!! ζητω ο τσοχατζοπουλος!!!! κ εσεις παντε να πληρωσετε τα χαρατσια σας!!!! προβατα ε προβατα!!!!! μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News