Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Ευχές της Θεοδώρας Τζάκρη για Καλό Πάσχα!

Καλή Ανάσταση σε όλους!

Ο μακροχρόνιος συμβολισμός του θείου δράματος και της Ανάστασης του Κυρίου, μας φέρνει από την λύπη στη χαρά, θυμίζοντας στον άνθρωπο ότι οι μεγάλες θυσίες μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο.

Καλή Ανάσταση σε όλους!
Χρόνια Πολλά!
Καλό Πάσχα!
Θεοδώρα Τζάκρη
Βουλευτής Πέλλας - ΠΑΣΟΚ

7 σχόλια:

  1. χρονια πολλα και σε σας ποληαγαπημενη μας βουλευτη ο θεος να σας εχει καλα και να κανετε το καλητερο οπως κανετε τοσα χρονια για εμας βρε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πειράζει που δεν διάβασαν οι πολιτικοί το Μνημόνιο πριν το ψηφίσουν. Αρκεί που το διάβασαν ο Πρετεντέρης και ο Μανδραβέλης. Και τους άρεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τον "πιτσιρίκο":pitsirikos.net
    Δεν ξέρω αν είσαι αριστερός, δεξιός, κεντρώος, αναρχικός, πασόκος, νεοδημοκράτης, κουκουές, συριζαίος, άνδρας, γυναίκα, νέος ή γέρος, αλλά ούτε και με νοιάζει. Αυτό που ξέρω είναι πως έχουν μιλήσει όλοι εκτός από σένα. Οπότε, ή θα μιλήσεις επιτέλους ή θα βγάλεις τον σκασμό και θα ζήσεις σαν σκλάβος.
    Οι αναλύσεις τελείωσαν. Η χώρα μας χρεοκόπησε.....
    Ας σώσουμε τουλάχιστον την αξιοπρέπειά μας. Να πάρουμε πίσω τη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γι' αυτό -αν θέλουμε Καλή Ανάσταση-, ας φροντίσουμε να μη ρίξουμε πυροτεχνήματα στις κάλπες που έρχονται. Δεν πρέπει να παίξουμε τον ρόλο του Πόντιου Πιλάτου την ημέρα της κρίσης, τότε που θα έχουμε απέναντί μας τους περιπεσόντες εν πολλαίς αμαρτίαις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΟΔΩΡΟΥΛΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κανε τον βολευτη σου να εργαστει, μην τον επανεκλεξεις,
    εγω δεν διαβασα το μνημονιο κυρια θεοδωρα, εγω το ζω το μνημονιο επειδη δεν το διαβασες εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θοδωρα αυτη ειναι τελευταια φορα που μας στελνεις ευχες ως βουλευτινα. κανουμε αγωνα για να μη βγεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News