Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Άννα Βαμβάκη: Συνεχίζει τις περιοδείες της σε ολόκληρο το Νομό Πέλλας!

"Πρέπει να δεσμευτούμε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να δούμε τον τόπο μας ξανά όρθιο"

Συνεχίζει τις περιοδείες της σε ολόκληρο το Νομό Πέλλας η κα Άννα Βαμβάκη.

Η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τις προηγούμενες μέρες είχε την ευκαιρία να ακούσει και να καταγράψει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες του Νομού.

Σε δήλωσή της η κα Άννα Βαμβάκη αναφέρει τα εξής:

«Η καθημερινή επαφή που έχω με τον κόσμο με έχει βοηθήσει να εντοπίσω τα προβλήματα που ταλανίζουν την τοπική μας κοινωνία.

Ταυτόχρονα, συνάντησα ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πολλές και καθημερινές δυσκολίες εξαιτίας της μέχρι τώρα διακυβέρνησης της χώρας μας.

Ήρθε η ώρα να νοιαστεί κάποιος για αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι δικαιούνται μία καλύτερη μεταχείριση.

Η Νέα Δημοκρατία δηλώνει έτοιμη να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο ένα πιο ασφαλές μέλλον με προοπτική.

Ας μη ξεχνάμε ότι ένα μεγάλο μέρος της οικονομίας της Πέλλας βασίζεται στην γεωργία και την κτηνοτροφία. Είναι υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε τις προσπάθειες των αγροτών μας και να τους δώσουμε όλα αυτά που στερήθηκαν την τελευταία διετία.

Από την άλλη, σε εξίσου δύσκολη θέση βρίσκεται και ο επιχειρηματικός κόσμος.

Τέλος, πρέπει να αναδείξουμε τα προβλήματα των νέων και να τους δώσουμε το δικαίωμα να ονειρεύονται. Είναι ότι χειρότερο να βλέπουμε τη νεολαία μας να εγκαταλείπει τον τόπο μας προς αναζήτηση μια καλύτερης τύχης.

Δυστυχώς στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε σήμερα δεν έχουμε το δικαίωμα για μεγάλες υποσχέσεις.

Ωστόσο πρέπει να δεσμευτούμε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να δούμε τον τόπο μας ξανά όρθιο.

ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΗ».
 

12 σχόλια:

  1. Είναι επιτρεπτό να ανακηρυχθεί ο εκπαιδευτικός
    υποψήφιος Βουλευτής;
    Σύμφωνα με το άρθρο 56 του Συντάγματος η έμμισθη σχέση που έχει συνάψει ο Τακτικός Δημόσιος Υπάλληλος - άρα και ο εκπαιδευτικός - με το Νομικό Πρόσωπο του Κράτους αποτελεί κώλυμα εκλογιμότητα. Η παραίτηση πρέπει να είναι γραπτή και η επίδοσή της γίνεται με δικαστικό επιμελητή στον Πρόεδρο του αρμόδιου για την ανακήρυξη των υποψηφίων δικαστηρίου,
    πριν από την ημέρα της ανακήρυξης αυτών (άρθρο 30, παρ. 1 του Π.Δτος 26/2012).

    Συνεχίζει να είναι πρόεδρος σε σύλλογο εκπ/κών χωρίς να ανήκει στους εκπαιδευτικούς της Αλμωπίας; Ας απαντήσει πριν βγει και αυτό το άρθρο από το μπλοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΡΕ ΦΙΛΙΣΟΦΕ, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ, ΠΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΒΑΜΒΑΚΗ?

      Διαγραφή
    2. ΑΝ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΒΑΜΒΑΚΗ. ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ.

      Διαγραφή
    3. ΠΡΟΣ 6:22 ---> το οτι απετυχες εσυ με οτι καταπιαστηκεσ (καταλαβα ποιοσ εισαι.....) δεν σημαινει πως ολοι ειναι αποτυχημενοι. ασχολησου με τα δικα σου προβληματα και ασε μας ησυχους τους νεοδημοκρατεσ. αλλωστε εσυ ανηκεις στον καμμενο αν δεν κανω λαθοσ. να πω κι αλλα;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    4. ΡΕ 6.22 ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΜΒΑΚΗ;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΙΤΗΣΗ;;;;;;;;;; ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΠΟΡΙΨΟΥΝ;;;;;;; ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.

      Διαγραφή
    5. αν εχει κωλλυμα η εκλογιμοτητα της δικο της το προβλημα λες αυτή να μην το γνωριζει και να εχει κανει τις κινησεις που πρεπει.
      ΕΣΎ ΤΙ ΣΚΑΣ και καθεσαι και μου παραθετεις νόμους και αρθρα φιλοσοφε του Κ..ΟΥ και ποιος εισαι και τι εισαι να καθισει να σου απαντησει. Αυτό ειναι κατι που αφορα το σύλλογο δασκάλων ../εκτός αν εισαι δάσκαλος
      αν εισαι βγες και γραψε επωνυμα, διαφορετικα βούβα σιλανς που λεει ο λαός.βαρεθηκαμε τους παντογνωστες και τους τιμητές των παντων

      Διαγραφή
    6. gia na xerei ti ginetai ston syllogo daskalwn mallon gia daskalo ton kovw............

      Διαγραφή
    7. ρε παιδιά τι κάθεστε και μαλώνετε μαζί του. άλλωστε όλοι καταλάβαμε ποιος είναι. έχει επιδωθεί σε έναν αγώνα και επειδή δεν έχει τη θέση που θα ήθελε να έχει γράφει όλη μέρα σχόλια. δεν πειράζει. τον συγχορούμε γι'αυτό. για άλλα δεν τον συγχωρούμε. ξερει αυτος.

      Διαγραφή
  2. einai paranomi i upopsifiotita efoson den exi paretithi san ekpedeftikos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ καλό αγώνα.έτσι δίνεται το παράδειγμα.απο τώρα παράνομα.δηλαδή τι θα κανεισ μετά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News