Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Κλείνει το Δημοτολόγιο Εξαπλατάνου - Εξυπηρέτηση μέσω ΚΕΠ

Ανακοίνωση

Το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκ/σης & Ηλεκ/κής Δ/σης με την αριθ 43/14-12-2010 εγκύκλιο του επισημαίνει ότι από 1-1-2011, αμέσως μετά την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών, τα βιβλία δημοτολογίων των ΟΤΑ οφείλουν να συνενωθούν και να συγκεντρωθούν στην έδρα του νέου Δήμου ώστε να αποτελέσουν το ενιαίο Δημοτολόγιο.

Η μέχρι σήμερα πρακτική της μη συνένωσης που τηρήθηκε δημιούργησε προβλήματα στους πολίτες της ενότητας Εξαπλατάνου οι οποίοι απευθύνονταν σε πολλές περιπτώσεις στην υπηρεσία δημοτολογίου της έδρας (Αριδαία) και δεν μπορούσαν να εξυπηρετηθούν λόγω μη ύπαρξης επαρκών στοιχείων.

Σήμερα μετά από ένα χρόνο, εφαρμόζοντας την νομοθεσία θα πρέπει να μεταφέρουμε την υπηρεσία του Δημοτολογίου Εξαπλατάνου στην έδρα του Δήμου, με την βεβαιότητα ότι...

...η εξυπηρέτηση των δημοτών θα γίνεται άμεσα αφού, για την έκδοση πιστοποιητικών οι δημότες της Δ.Ε Εξαπλατάνου θα απευθύνονται στο ΚΕΠ Εξαπλατάνου.

Τα πιστοποιητικά, θα εκδίδονται μεν από την έδρα του Δήμου θα διαβιβάζονται όμως και θα παραλαμβάνονται από τους ενδιαφερόμενους από το ΚΕΠ Εξαπλατάνου.

Διευκρινίζουμε ότι τα πιστοποιητικά για χρήση ΟΓΑ μπορούν να αναζητούνται αυτεπάγγελτα από τον εκάστοτε ανταποκριτή.

Παρακαλούμε λοιπόν τους δημότες της Δ.Ε Εξαπλατάνου από 25-04-2012 να απευθύνονται στο ΚΕΠ Εξαπλατάνου για την έκδοση πιστοποιητικών από το Γραφείο Δημοτολογίου.

Η λειτουργία του ληξίαρχου της Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου θα εξακολουθήσει ως έχει.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας
Πασόης Δημήτριος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News