Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Μήνυμα του υποψηφίου Βουλευτή Ν. Πέλλας Θεόδωρου Σαββίδη για τις εκλογές

Ψήφος ελπίδας και προοπτικής για τη χώρα μας

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

Απευθυνόμενος προς εσάς μέσα από τη συμμετοχή μου ως υποψήφιος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και γνωρίζοντας όπως και εσείς τη βάναυση και προκλητική ισοπέδωση της ζωής μας σε όλες τις μορφές δραστηριοποίησης και δράσης (τοπική κοινωνία, κράτος, διεθνείς οργανώσεις), σας καλώ να πάμε να ψηφίσουμε σε αυτές τις σημαντικές και ιδιάζουσας σημασίας εκλογές.

Η ψήφος που θα δώσετε στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» δεν είναι ψήφος διαμαρτυρίας. Είναι ψήφος...

...σε ανθρώπους που βίωσαν και βιώνουν τα προβλήματα της κοινωνίας μας, είναι ψήφος σε ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι να κάνουν πράξη αυτά που διακηρύσσουν. Είναι ψήφος ελπίδας και προοπτικής για τη χώρα μας.

Με όλη μου την εκτίμηση,
Θεόδωρος Σαββίδης
Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Πέλλας
Ανεξάρτητοι Έλληνες

 

3 σχόλια:

  1. Γνησιο παλλικαρι, μακαρι να παει καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΤΙΜΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΟΔΩΡΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΥΣ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News