Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Λαοθάλασσα για το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Μητροπάνο!

Στις 2 το μεσημέρι η κηδεία του μεγάλου καλλιτέχνη

Όλοι οι φίλοι του σπεύδουν αυτή την ώρα στο Α' Νεκροταφείο για να τον αποχαιρετήσουν πριν φύγει για το τελευταίο ταξίδι του.

Από τις 10 το πρωί οπότε και τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα η σωρός του Δημήτρη Μητροπάνου, πλήθος κόσμου έχει σπεύσει για να του πει το τελευταίο αντίο και να εναποθέσει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο. Άνθρωποι όλων των ηλικιών...

 από νεαρούς μέχρι και πολύ μεγάλους σε ηλικία αποχαιρετούν τον μεγάλο καλλιτέχνη που έμελλε να φύγει ξαφνικά το πρωί της Τρίτης σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας. Μέχρι τις 14.00 που θα γίνει η κηδεία του αξέχαστου λαϊκού τραγουδιστή, αναμένεται να βρεθούν στο Α' Νεκροταφείο χιλιάδες ανθρώπων που τον αγάπησαν για την τεράστια καλλιτεχνική καριέρα του και τις μοναδικές ερμηνείες του. 

---
Πηγή: gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News