Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Επίσκεψη του υπ. Βουλευτή Νίκου Παρούτογλου στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας

Στα πλαίσια της συζήτησης τους ο κ. Θεοδωρίδης ενημέρωσε τον υποψήφιο βουλευτή για θέματα που αφορούν την Αλμωπία

O υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον Ν. Πέλλας Παρούτογλου Νικόλαος επισκέφτηκε σήμερα Παρασκευή 27 Απριλίου 2012, την πόλη της Έδεσσας όπου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θ. Θεοδωρίδη και συζήτησαν για διάφορα θέματα που αφορούν την περιοχή μας.

Στα πλαίσια της συζήτησης τους ο κ. Θεοδωρίδης ενημέρωσε τον υποψήφιο βουλευτή ότι εγκρίθηκαν αντιπλημμυρικά έργα για την θωράκιση της Αλμωπίας καθώς επίσης πως εντός δεκαπενθημέρου θα δρομολογηθεί η αποκατάσταση του προβλήματος που υπάρχει στον επαρχιακό δρόμο Ριζοχωρίου – Φιλώτειας.

Στην συνέχεια της επίσκεψης του...

...στην πόλη της Έδεσσας, ο υποψήφιος βουλευτής συναντήθηκε με συμπολίτες μας, όλων των ηλικιών, μίλησε μαζί τους για τα καθημερινά τους προβλήματα και αντάλλαξαν απόψεις για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.
 

2 σχόλια:

  1. καλως τον νεο!Εσυ πουλακι μου τωρα εγινες πα.σο.κ. ? γιατι αυτοι παραποιησαν στοιχεια και μας βαλαν στο δ.ν.τ. και μας ξευτελισαν!Αν ησουν πα.σο.κ. τοτε ξερεις και εισαι συνενοχος ! τελικα τι εισαι ? του μπαμπα σου γιος...αστερι δηλαδη !Αντε Νικολακη , βαλε κανα δυο πρωην αιρετους φυλακη και ασε τον κοσμο να κρινει οπως ξερει . Απ την αδεια τσεπη του...Αντε , βγαλε το χρεος του πασοη στο κομα που σας στηριξε και μετα κατσε στ αυγα σου οπως θα κατσει και η πρωην κολλητη του δημαρχου η θοδωρα . Ακου λεειη ωρα των ανατροπων ! Αντε κανε μας τη χαρη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ... Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ... ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ Σ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News