Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Δ.Σ. Αλμωπίας: Επεισοδιακή αποχώρηση Ζέρζη με πρωταγωνίστρια τη Μαρτίνα Ζιάκα

Ύψωσε το ανάστημά της η Μαρτίνα Ζιάκα παραμένοντας στην αίθουσα

Σε πρωταγωνίστρια αναδείχτηκε κατά τη σημερινή Συνεδρίαση του Δ.Σ. Αλμωπίας η Μαρτίνα Ζιάκα.

Η Δημοτική Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης απέδειξε ότι έχει άποψη και ξέρει να την εκφράζει. Κεντρικό θέμα ήταν η μερική αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2012. Για το συγκεκριμένο θέμα είχε διακοπεί η Συνεδρίαση της 29ης Μαρτίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παράταξη του Πέτρου Ζέρζη ζήτησε περισσότερες διευκρινήσεις για αυτό το θέμα.

Ο Δήμαρχος απάντησε ότι κάποια στοιχεία δεν μπορούν να βγουν στον αέρα και πως αν ήθελαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να ενημερωθούν θα έπρεπε να τον επισκεφτούν πριν τη Συνεδρίαση για να πάρουν τις διευκρινήσεις που ζητούν.

Τα αίματα άναψαν όταν...

...ο Δημήτρης Πασόης ζήτησε από τον Δικηγόρο του Δήμου να εξηγήσει αν μπορούν να βγουν τα στοιχεία.

Εκείνος θυμήθηκε την παλιά του κόντρα με τον Μάκη Δεμίρη και απάντησε πως δεν επιθυμεί να μιλήσει για να μην τον ενοχλήσει.

Ο κ. Δεμίρης στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκε έντονα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει επεισοδιακά η παράταξη του κ. Ζέρζη από την αίθουσα.

Συγκεκριμένα αποχώρησαν οι Πέτρος Ζέρζης, Μάκης Δεμίρης και Γιώργος Τζιβιτζίδης.

Στην αίθουσα παρέμεινε η Μαρτίνα Ζιάκα η οποία καταψήφισε το θέμα, παρά τις πιέσης της συμπολίτευσης να αλλάξει γνώμη. 

Το Aridaia News επικοινώνησε με την κ. Ζιάκα, η οποία αιτιολόγησε την απόφασή της να καταψηφίσει το θέμα λέγοντας πως από τη στιγμή που υπάρχει δικαίωμα αναστολής, δεν θα πρέπει να ληφθεί καμία απόφαση.

Το γεγονός που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν μία έκφραση του κ. Ζέρζη, ο οποίος βγαίνοντας από την αίθουσα φέρεται να είπε μία απρεπή έκφραση όταν τον ενημέρωσαν ότι η κ. Ζιάκα δεν αποχώρησε.

Με λίγα λόγια στράφηκε κατά της Δημοτικής Συμβούλου η οποία χάρισε στην παράταξή του χιλιάδες ψήφους.

Όπως όλα δείχνουν η ρήξη μεταξύ των δύο πλευρών είναι μεγάλη και οι σχέσεις Ζιάκα – Ζέρζη απολύτως τυπικές τυπικές.
 

39 σχόλια:

  1. MRAVO RE ZERZH. AFTO EINAI TO EYXARHSTO SOY SE AFTOYS POY STATHHKAN DYPLA SOY. NA TOYS VRHZEIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΖΕΡΖΗ. ΕΙΠΕ "ΧΕΣΤΗΝΑ ΑΥΤΗΝ" ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ Η ΜΑΡΤΙΝΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΤΙΝΑ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΚΟΨΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πρωτη σε σταυρουσ δημοτικη συμβουλοσ και τησ φερθηκε ετσι. θα τα πληρωσει αυτα ο ζερζησ. ας τολμισει να ξανακατεβει. ασ κατσει να πινει καφεδεσ στου σπυρου,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ntroph ntroph . martina gyne aneksarthth xeston esy..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΡΤΙΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ. ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο ζερζησ και με ποιον δεν εχει μαλωσει. με ολον τον κοσμο. μονο με τον δεμιρη τα εχει καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. SHMERA O ZERZHS EXESE TO MELON TOU KAI OXI THN MARTINA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΓΙΟΥΒΑΡΕΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολλές κακίες από την Ανατολική Αλμωπία!

      Διαγραφή
  10. o don kixotis kai o synergatis toy exese to mellon toy pro polloy;;oi anaxioi ton perimenoyn sti gonia xaxaxa///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. SHMERA DHLADH ZERZH EXESES KAI TOUS PSIFOFOROUS POU SE PHGANE STON DEFTERO GYRO.NTROPH SOY.EMEIS XESTHKAME GIA SENA DASKALOKO THS PLAKAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΜΑΖΕΨΟΥ ΡΕ ΖΙΑΚΑ. ΠΝΟΣ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ...

      Διαγραφή
  12. ΡΕ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ, Κε ΔΗΜΑΡΧΕ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ; Ή ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ;
    ΠΑΠΑΡΕΣ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σταυράκη θα σε πηδήξω άσχημα να το θυμάσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΑΣΚΑΛΑΚΟ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ, ΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠ' ΕΞΩ.......

      Διαγραφή
    2. kala re zerzi ta vazeis me tous dhmotikous sou symvoulous, ta vazeis kai me ta mme???????

      Διαγραφή
    3. Ο "Σταυράκης" δεν ήταν που σε στήριξε πριν τις εκλογές. Τώρα το ξέχασες Πετράκη;;;; Τόσο ασθενή μνήμη έχεις;;; Είσαι αχάριστος Πετράκη!! Σκέψου καλά τι κάνεις...

      Διαγραφή
  15. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΔΕΑ ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΜΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΝΑΚΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΟΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Κ ΕΙΠΕ ΧΕΣΤΗΝ!!!ΩΡΑΙΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ(ΜΑΡΤΙΝΑ ΖΙΑΚΑ)ΜΕ ΠΟΡΣΕ,ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ Κ ΒΙΛΕΣ Κ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ!!!ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ???ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕ!!!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. η Μαρτίνα είναι ενα χρήσιμο στέλεχος και καλώς πολιτευται.Ο Π.Ζέρζης ενω είχε όλα τα φόντα να γίνει η ελπίδα του τόπου μας, δυστυχώς αδικεί τον ευατό του.Δεν μπορεί ολόκληρος πρωην δήμαρχος να έχει μείνει με ένα Δεμίρη .Ξεφτίλα.Είναι γνωστό όμως ότι τα ασχημα σχόλια νωρίτερα προέρχονται απο το χώρο του Μπίνου! Ο Μπίνος αν πήρε το μάθημα της μετριοπάθειας και της ισοροπίας ας κάνει καλή αντιπολίτεΥσΗ.Για όλους είναι γνωστή η τακτική τους.Ο νυν Δήμαρχος ας κάνει το καλύτερο δυνατό αλλά να δει και πράγματα πέρα απ οσα του λένε οι αντιδήμαρχοι.Ποιός είναι ο Τσαβδάρης?ο παρουτογλου ο τραπεζανιδης κλπ κλπ? δική του άποψη και νέες οπτικες ν σχηματίσει και νέα ατομα να βάλει στα δημοτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφονω απολυτα μαζι σου, αδικησε τον εαυτο του και δυστυχως καηκε, γι αυτο ειναι εξω απ τα νερα του, το οποιο το καταλαβαινουν ολοι εκτος απ τον ιδιο.Το γαμωτο ειναι φιλε μου οτι συνεχιζει να συμπεριφερετε παλι λαθος και σε λιγο καιρο θα του μιλα μονο η σερβιτορα που του παει τον καφε του.

      Διαγραφή
  19. MAGIA TOU ZIAKA DOULEYEI KAI TA APOLAMVANEI DEN TA EKLEPSE.OUTE TA EKRYPSE.ALOI TA EKLEPSAN KAI TA KRYVOYNE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΖΕΡΖΗ ΤΟ ΑΡΙΔΑΙΑ ΝΕΟΥΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΚΣΕ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΗΚΟ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟ.ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ.ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΕΣ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. σε ένα διαμέρισμα μένει ο Ζερζης απ ότι ξέρω και αμάξι σειράς έχει!
    Άλλαξε κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να ρωτήσω και εγώ αυτό που ρώτησε ο ΔΗΜΟΤΗΣ παραπάνω..... τι θα πει κύριε Δήμαρχε ότι "κάποια στοιχεία δεν μπορούν να βγούν στον αέρα"... Ποιός σας είπε ότι έχετε δικαίωμα σε "κρυφά κονδύλια"; Δεν είναι απλά δικαίωμα των πολιτών να ξέρουν... ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ να τους ενημερώνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΕ Ο2:Ο2 ΤΙ ΖΟΡΕΙ ΤΡΑΒΑΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΝΑΚΙ ΠΟΡΣΕ ΚΤΛ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΑΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΚΛΕΒΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΓΕΖΕΙΣ ΚΟΠΛΕΞ.ΟΚ ΑΝΤΕ ΠΟΛΥΞΕΡΕ ΞΕΡΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 3.48 liga ta logia sou gia ton tsavdari.. einai o monos pou paragei ergo ekei mesa kai einai o pio metriofrwn kai synepis.. kai panta se xamilous tonous.. den exei kaneis na tou prosapsei tipota!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. KAI O KIOSHS POU EINAI 28 XRONWN POU EXEI PORSCHE KAI MERSEDES KAI TZHP KAI SPITIA GIA AFTON GIATI DEN MILAS.O ZIAKAS SOU EMEINE STO MATI RE KOMPLEKSIKE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΑΙΖΕΙΣ, ΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΦΑΓΗΤΟ Θ ΑΡΧΗΣΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΗ. ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΟΥΝΕ ΚΙΟΛΑΣ...ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλα την εκανε, αλλωστε σιγα την βοηθεια της μαρτινας στο συνδυασμο...και παλι ο ζερζης την εβγαλε συμβουλο. Ο κωστακης δεν θυμαται πως παρακαλουσε μηπως και δε βγει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Τ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ, ΑΜ ΠΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τελικά διαβάζοντας τα σχόλια καταλαβαίνω ότι καλά μας κάνουμε. Μαλώνουμε κσι υπερασπιζόμαστε αυτούς που μας έχουν φέρει σε αυτό το χάλι . Αυτοί έχουν βολευτεί και ασχολούνται για την πάρτη τους. Καιρός είναι να ξυπνήσουμε και να τους στείλουμε σπίτι τους, γιατί αυτοί καταστρέφουν ότι παρθένο συμμετέχει στα κοινα. Νέα πρόσωπα ΧΩΡΊΣ κομματικές παρωπίδες μόνος γνώμονας το καλό του τόπου και των παιδιών μας ,που καταδικάστηκαν να μην έχουν παιδεία και υγεία. Γνωρίζετε ότι πολλές ειδικότητες ιατρών δεν είναι συμβεβλημενοι με το εοοπυ(πχ παιδίατροι, οφθαλμιατροικλπ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News