Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ στο Ν. Πέλλας

Ως επικεφαλής και συντονιστής της Ν.Ε.Ε.Α ορίστηκε με απόφαση της Γραμματείας Οργανωτικού ο κ. Αντωνίου Στέλιος και ως Αναπληρώτρια η κ. Ζωγράφου Μαρία

Στον νομό Πέλλας και με ευθύνη της ΝΟΔΕ συγκροτήθηκε η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα η οποία θα αναλάβει τον κεντρικό συντονισμό της εν γένει προεκλογικής δράσης του κόμματος και την διεκπεραίωση όλων των αναγκαίων δράσεων και ενεργειών.

Ως επικεφαλής και συντονιστής της Ν.Ε.Ε.Α ορίστηκε με απόφαση της Γραμματείας Οργανωτικού ο κ. Αντωνίου Στέλιος και ως Αναπληρώτρια η κ. Ζωγράφου Μαρία.

Στην Ν.Ε.Ε.Α συμμετέχουν οι Βουλευτές του Νομού οι υποψήφιοι Βουλευτές,τα μέλη της ΠΕ ο Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχης οι Δήμαρχοι τα μέλη της ΝΟΔΕ, αυτοδιοικητικά και συνδικαλιστικά στελέχη του νομού, επιστήμονες, γυναίκες,νέοι, εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων και στελέχη της οργάνωσης του κόμματος.

Η ΝΟΔΕ μαζί με την Ν.Ε.Ε.Α...

...θα συνεδριάσει αύριο Τετάρτη 25-4-2012 και !9:00 στα γραφεία της Νομαρχιακής στη Έδεσσα για τον καλύτερο συντονισμό δράσης.

Ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ
Αργυρός Νικόλαος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News