Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Δήλωση της Άννας Βαμβάκη για την επίσκεψη του Μάκη Βορίδη στο Ν. Πέλλας

"Η συγκεκριμένη επίσκεψη είναι τιμή για τον τόπο μας"

Χθες επισκέφθηκε την Αριδαία ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μάκης Βορίδης.

Η συγκεκριμένη επίσκεψη είναι τιμή για τον τόπο μας, καθώς είναι το πρώτο βήμα για να αποκτήσουμε φωνή.

Ο Υπουργός, συνομίλησε με τους συμπολίτες μας που παρευρέθηκαν στη συνάντηση αυτή, ενώ είχε την ευκαιρία να συναντήσει για αρκετή ώρα τους ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν θερμά για το νομοσχέδιο που πέρασε στη Βουλή.

Τον κ. Βορίδη καλωσόρισαν...

...η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αριδαίας κ. Γεσθημανή Πασχαλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Πασόης, ο Πολιτευτής της ΝΔ κ. Κώστας Ζιάκας, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς επίσης και μέλη των Δ.Σ. ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ του Ν. Πέλλας.

Επιπλέον, συνομίλησε με τους έξι υποψήφιους Βουλευτές, στους οποίους ευχήθηκε καλό αγώνα για το καλό της παράταξης.

Στη συνέχεια ο κ. Βορίδης επισκέφτηκε την Κρύα Βρύση και παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Αμέσως μετά πραγματοποίησε ανοιχτή ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο Κρύας Βρύσης κατά την οποία, με λόγο απλό, περιεκτικό και πολύ ανθρώπινο, τοποθετήθηκε για το πρόγραμμα της ΝΔ και την μεγάλη σημασία που έχει η ψήφος του Έλληνα πολίτη στις 6 Μαΐου για τον μέλλον της χώρας.

Τον ευχαριστούμε για αυτή του την επίσκεψη στο Νομό μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην εκλογική αναμέτρηση της περιφέρειάς του.
 
Άννα Βαμβάκη
Υποψήφια Βουλευτής Ν. Πέλλας
Νέα Δημοκρατία
 

16 σχόλια:

  1. τι λες βρε κοπελα μου?συνελθε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Η ΒΑΜΒΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΝΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άννα, θα σε στηρίξουμε. αρκεί να μη μας απογοητεύσεις. κουραστήκαμε τις απογοητεύσεις μέχρι τώρα. θα σου δώσουμε την ευκαιρία και πρέπει να την εκμεταλευτείς σωστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tha tin psifisw. oxi oti tin xerw. apla epeidi einai neo proswpo sthn politiki. ftanei pia me toys idious kai tous idious,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι υποψήφιοι γνωρίζουν ότι πρέπει να είναι μια κλάση πάνω απ τους ψηφοφόρους σε γνώσεις ήθος και όραμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δηλαδη η νεα και ελπιδοφορα αννα δεν θα ψηφισει τα εξης μετρα http://aridaianews.blogspot.com/2012/04/10_21.html? η ως δια μαγειας η τροικα θα υποκυψει στις εντονες πιεσεις του αντωνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. tin dilosh tou ziaka ston voridi kai stous parevriskomenous mporoume na tin mathoume?????????.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μην μιλάς καθόλου δεν το έχεις άκου τιμή ο άνθρωπος με το τσεκούρι κρίμα γιατί σε είχα πρώτη επιλαχών είπα νέο πρόσωπο νέο άτομο θα διαφέρει από τους άλλους κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λες ότι ο υπουργός συνομίλησε με τους συμπολίτες μας που παρευρέθηκαν στη συνάντηση αυτή. Αυτό είναι μεγάλο ψέμα. Στη Λήδρα ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές με τους συνοδούς τους, ο αντιπεριφερειάρχης με τους δικούς του, ο δήμαρχος, τα μέλη της τοπικής της ΝΔ, ο πρώην πολιτευτής Ζιάκας, πέντε με έξι ταξιτζήδες και ο δημ σύμβουλος Αποστολίδης. Σύνολο εικοσιπενταριά με τριάντα άτομα. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ;

    ΥΓ: Κάτι είπε ο Ζιάκας στο Βοριδη περί υποδοχής κλπ, κλπ, κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤE ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε παιδια να μαι ησυχος, η ζωη μου θα παει πιο καλα τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΒΑΜΒΑΚΗ. ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν δεν το έχεις, δεν το έχεις. Πάει και τελείωσε. Η κα Βαμβάκη δεν πρέπει να ξεχνά ότι μιλάει για έναν πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ που πούλησε το κόμμα του για την υπουργική καρέκλα. Αυτό το ξέρουν όλοι οι νεοδημοκράτες, όπως ξέρουν ότι με τις κατάλληλες προϋποθέσεις θα το ξανακάνει. ΔΕΝ είναι νεοδημοκράτης. Αλλά η δουλοπρέπεια των υποψηφίων μας -όλων όσων πήγαν να υποδεχτούν το Βορρίδη- δεν έχει προηγούμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. που ηταν στην κρυα βρυση ρε βαμβακη,εγω εκει ημουν ,αυτος που εκανε την ανοιχτη συγκεντρωση του?γιατι εγω μονο συγκεντρωση της χρυσης αυγης ειδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο μόνος γνωστός του Βορίδη και τον οποίο χαιρέτησε εγκάρδια ηταν ο κύριος Παπαδόπουλος ο μηχανικός απο την Κωνσταντία, ο οποίος ειχε κατέβει υποψήφιος βουλευτής με την ΕΠΕΝ στήν Κατερίνη πρίν αμνημονεύτων χρόνων,ολοι οι αλλοι ηταν απλές οδοντόκρεμες!!!!
    πόσο μπροστά ηταν ο ανθρωπος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το γλυκο προσωπο του φασισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News