Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Θα φτάσει στον εισαγγελέα ο Άρης!

Οι κίτρινοι είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν μέχρι τον εισαγγελέα

Οι άνθρωποι του Άρη έχουν πάρει απόφαση να προσφύγουν στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης-σκάνδαλο, ενώ θα καταθέσουν και υπόμνημα στον εισαγγελέα, στο οποίο και θα καταγγέλλουν πολιτική παρέμβαση στο έργο των δικαιοδοτικών αθλητικών οργάνων!

"Να καταλάβει ο κόσμος ότι ουδέποτε σταμάτησαν κάποιοι να κυνηγούν τον Άρη. Εμείς από την πλευρά μας αυτό που θα κάνουμε, να γνωρίζουν όλοι, είναι ότι το υπόμνημα αυτό θα πάει άμεσα και στον αρμόδιο εισαγγελέα, όπου θα καταγγελθεί η παρέμβαση της Πολιτείας, του κ. Μπιτσαξή. Δε θα αφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω και θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του Άρη μέχρι την τελευταία στιγμή».


Αυτή ήταν η ξεκάθαρη τοποθέτηση του προέδρου της Κοινωνίας Μελών Γιάννη Γρανούζη.

Σύμφωνα με το pressaris.gr, oι κίτρινοι είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν μέχρι τον εισαγγελέα. Ήδη είναι γνωστό ότι υπάρχει νομικό υπόμνημα για την υπόθεση με την υπογραφή 30 νομικών, μετά από πρωτοβουλία της ΚΜΑ! Σε αυτές περιγράφονται όλα όσα έγιναν από τη συμπεριφορά της βοηθού Κουρομπίλια μέχρι και σήμερα...

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε το… χρονικό της ντροπής. Τα πάνω κάτω έφερε η Επιτροπή Εφέσεων αναφορικά με τον αγώνα του Αρη με τον Αστέρα Τρίπολης και επέβαλε μια απαράδεκτη τιμωρία στους κίτρινους.

Ο Αστέρας Τρίπολης, σύμφωνα με αυτήν, κερδίζει τον αγώνα της 28ης αγωνιστικής στα χαρτιά με 3-0, ενώ στον Αρη επιβάλλεται αφαίρεση τριών βαθμών για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών (την οποία θα εκτίσει στον αγώνα με την Κέρκυρα) και πρόστιμο 40.000 ευρώ, σύμφωνα με το άρθρο 15, παράγραφος 3 γ' και ε' για «ρίψεις αντικειμένων».

Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Π. Καρράς στην έφεσή του ζητούσε να τιμωρηθεί ο Αρης για εκτεταμένα επεισόδια!

---
Seleo.gr News

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News