Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Γ. Καρασμάνης: «Η προσέλευση στις κάλπες δεν είναι μόνο δικαίωμα αλλά και υποχρέωση»

"Θα ήταν λιποψυχία και λιποταξία, αντί για τη μάχη να προτιμήσω τον αναπαυτικό καναπέ μου"

Αποκλειστική συνέντευξη στο Aridaia News παραχώρησε πριν λίγες μέρες ο Γιώργος Καρασμάνης.

Ο Βουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος είχε μιλήσει, μεταξύ άλλων, για τη δύσκολη αυτή προεκλογική περίοδο. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι, «αυτή θα είναι μια προεκλογική περίοδος εντελώς διαφορετική από τις άλλες. Ο κόσμος είναι κουρασμένος. Έχει τεράστια προβλήματα. Τον χτυπάνε από παντού και τον γονατίζουν, χαράτσια, φόροι επί φόρων, ανεργία, αγώνας να τα βγάλει πέρα με μισθούς ή συντάξεις πετσοκομμένες, με την ακρίβεια στα ύψη. Ξέρω ότι πολλοί – σ΄ ολόκληρη τη χώρα - μέσα στην απόγνωσή τους λένε πως δεν θέλουν να πάνε καν να ψηφίσουν. Κατανοώ τα προβλήματά τους, την αρνητική τους διάθεση. Ας αναλογιστούν όμως ότι για να απεγκλωβιστούμε από το σημερινό τέλμα, για να σηκώσουμε κεφάλι και να δώσουμε ελπίδα και προοπτική στα παιδιά μας, πρέπει να αναθέσουμε τη Διακυβέρνηση της χώρας στα χέρια που εμπιστευόμαστε ότι ξέρουν και ότι μπορούν. Για τους συνειδητούς πολίτες, η προσέλευση στις κάλπες δεν είναι μόνον δικαίωμα. Είναι και υποχρέωση».

Επιπλέον, ο κ. Καρασμάνης τόνισε ότι...

...«δεν θα μπορούσα ποτέ, σ΄ αυτές τις δύσκολες ώρες για την Ελλάδα, να είμαι απών. Θα ήταν λιποψυχία και λιποταξία, αντί για τη μάχη να προτιμήσω τον αναπαυτικό καναπέ μου».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ!
 

6 σχόλια:

  1. Στο πρώτο μέρος της ανακοίνωσης όπου μιλάει για φόρους και μέτρα γράφει στο τρίτο πρόσωπο λες και είναι ανεύθυνος ο ίδιος, ενώ παρακάτω μιλαει στο πρώτο πληθυντικό (εμείς).
    Ε! ΟΧΙ! ρε φίλε! Διάλεξε με ποιούς είσαι! Μ'εμας ή με τους άλλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ ΤΟΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ.ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΟΝΤΡΟΣΚΕΜΠΕΔΕΣ ΗΤΑΝ ΑΡΑΧΤΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.

      Διαγραφή
  2. η προσελευση στις καλπες θα υπαρχει,το αποτελεσμα θα ειναι αυτο που θα σας κανει να μετανειωσετε για την προτροπη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΥΡΙΟΣ (ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ) Ο ΤΙΤΛΟΣ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΑΝΤΕ ΒΡΕΕΕΕΕ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλο κόμπλεξ έχεις με τον τίτλο ρε φίλε. Ούτε ανταγωνιστής του να ήσουν στην ψηφοφορία της Βουλής δεν θα έκανες έτσι. Ή μήπως ήσουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν αναρτάς σχόλια για ψύλλου πήδημα.το χοντροσκεμπέδες σ άρεσε και το πέρασες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News