Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Δήλωση της υποψήφιας Βουλευτή Ν. Πέλλας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Δήμητρας Κοντάκου

Μήνυμα για τις εκλογές

Αγαπητοί συμπολίτες,

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ένα κίνημα-κόμμα που φτιάχτηκε από πολλούς απλούς πολίτες που θέλουμε να πάρουμε ειρηνικά την χώρα μας πίσω και να αποκαταστήσουμε την δικαιοσύνη και την δημοκρατία ξανά στην Ελλάδα.

Η μήνυση για έσχατη προδοσία όσων υπέγραψαν τα προδοτικά σε βάρος του λαού μνημόνια πέρασε τον Άρειο Πάγο, έφτασε στην Βουλή και ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ.

Οι προτάσεις για οικονομική εξυγίανση της χώρας μας θα τεθούν σε εφαρμογή, φτάνει να το θελήσει ο λαός με την ψήφο του.

Εμείς οι πρώτοι υποψήφιοι Ανεξάρτητοι Έλληνες μεταφέρουμε το μήνυμα για ένωση των δυνάμεων όλων των Ελλήνων, ώστε να ελευθερωθούμε από την τοκογλυφία και την αισχροκέρδεια παραγόντων του εξωτερικού που θέλουν την χώρα μας καθολικά υποδουλωμένη.

Ας γνωρίζουν οι ψηφοφόροι πως...

...λευκά, άκυρα και αποχή από τις εκλογές, σημαίνει ενίσχυση του πρώτου σε ψήφους κόμματος.
Περνάμε σε μια νέα εποχή, όπου ο πολιτικός είναι υπηρέτης του λαού και όχι ηγέτης.

Ας ακουστεί η φωνή όλων μας! Ενωμένοι μπορούμε να είμαστε και πάλι ελεύθεροι!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δήμητρα Κοντάκου
Υποψήφια Βουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»
 

13 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΠΡΟΧΩΡΑ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό κείμενο, σεμνότητα και εντιμότητα.
    Αυθεντική φωτογραφία χωρίς photoshop και ρετουσάρισμα όπως της άλλης τοπικής υποψήφιας της ΝΔ. Μπράβο!! Δε με ξέρεις. Θα σε στηρίξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΩ ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΑ ΑΠΟΧΗ ΣΥΝΗΔΕΙΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειμαστε πολλοι
    ειμαστε ανεξαρτητοι
    ειμαστε ελληνες
    δημητρα δυνατα
    σκυδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο Δήμητρα θα σε στηρήξουμε.Απλή και ταπεινή κοπέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΛΕΣ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ... ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΕΤΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΔΗΜΗΤΡΑ

      Διαγραφή
    2. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ!!! ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

      Διαγραφή
    3. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ... ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ... ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ... ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΡΕ ΛΙΓΑ ΨΥΧΟΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ...(ΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ????)...

      Διαγραφή
    4. ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑ, ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΣΥ ΕΥΗΜΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ; ΜΑΚΑΡΙ! ΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News