Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Κάλεσμα των φιλόζωων της Έδεσσας για μια πράξη αγάπης

Ανακοίνωση

Ίσως αυτό που θεωρείς άχρηστο, ισως αυτό που θεωρείς σκουπίδι και θέλεις να το ξεφορτωθείς, είναι ο θησαύρος κάποιου συνανθρώπου σου.

Μη διστάζεις λοιπόν. Τύλιξε αυτόν το θησαυρό με την αγάπη σου και προσφερέ τον στο Σύλλογο Φιλόζωων Έδεσσας.

Οι φιλόζωοι της Έδεσσας σε συνεργασία με το σύλλογο "Αγαπη Για Το Παιδί", συγκεντρώνουν ρούχα για ηλικίες από 0-30 ετων, τρόφιμα και παχνιδια, στο μαγαζάκι στους Μύλους-Καταρράκτες από τις 17:00 εως 21:00 καθημερινές απο 23 Απριλιου μέχρι 4 Μαΐoυ.Τηλ. 6978986050.

Ο Μη Κυβερνιτικός Οργανισμός "Αγάπη για το Παιδί" είναι ένας...

...μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε από νέα άτομα με ένα κοινό όραμα-την προσφορά βοήθειας σε παιδιά και νέους που έχουν ανάγκη, κοινωνικής και οικονομικής βοήθειας και υποστήριξης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News