Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ο αρχηγός της «Χρυσής Αυγής» συνιδιοκτήτης ροζ ξενοδοχείου!

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι συνιδιοκτήτης του ροζ ξενοδοχείου «Νew Dream»

Εκτός από προστάτης των υψηλών ιδανικών, ο αρχηγός της «Χρυσής Αυγής» αποδεικνύεται και προστάτης του αγοραίου έρωτα!

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι συνιδιοκτήτης του ροζ ξενοδοχείου «Νew Dream» που βρίσκεται στην πλατεία Αττικής και φημίζεται για τις υπηρεσίες «ημιδιαμονής» που προσφέρει σε όσους επιθυμούν μερικές ώρες... τρυφερότητας.

Πρόκειται μάλιστα για οικογενειακή επιχείρηση αφού στο Δ.Σ. εκτός του ίδιου συμμετέχει και η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια.

Σύμφωνα με το «Έθνος»...

...ως υπεύθυνη διαχείρισής του φέρεται η εταιρεία «ΛΥΔΙΑ-Ξενοδοχειακές και Τουριστικές επιχειρήσεις Α.Ε.».

Συγκεκριμένα, όπως καταγράφεται στο τεύχος 10271 της Εφημερίδας Κυβερνήσεως κατά την 6η Σεπτεμβρίου του 2007, το διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας που εξελέγη από τη γενική συνέλευση και θα διοικούσε την εταιρεία μέχρι τις 27/5/2012 είναι το εξής: πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Αθανάσιος Ζαρούλιας του Βασιλείου, κάτοικος Αθηνών, αντιπρόεδρος η Ελένη Ζαρούλια του Βασιλείου, κάτοικος Πεύκης και μέλος ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος του Γεωργίου, κάτοικος Πεύκης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, πρόκειται για τον ίδιο τον αρχηγό της «Χρυσής Αυγής», τη σύζυγό του και τον αδερφό της, όλοι τους μέλη του ΔΣ της διοίκησης του ροζ ξενοδοχείου.

Σημειώνεται πως η εν λόγω επιχείρηση απασχολεί και αλλοδαπούς, ενώ τον Αύγουστο του 2010 στο ξενοδοχείο είχε σημειωθεί ληστεία σε βάρος του ρεσεψιονίστ που είχε βάρδια.

---
Πηγή: Newsbomb.gr
 

5 σχόλια:

  1. ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΕΡ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δικαιο, εμαθα οτι οι Αριστεροι δεν...

      Διαγραφή
  2. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΗ ΦΟΡΟΥΣ? ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελικα ηταν ψεμα οπως αποκαλυφτηκε. τελικα αυτοι ν.δ. και πασοκ ειναι χειροτεροι και απο τον γκεμπελς! ποιοι ειναι τελικα οι φασιστες δεν εχω καταλαβει ακομη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News