Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Διονύσης Σταμενίτης: Ποιος είναι ο υποψήφιος Βουλευτής Ν. Πέλλας της ΝΔ

Δείτε το βιογραφικό και τη δήλωση του υποψηφίου Βουλευτή της ΝΔ

Ο Διονύσης Σταμενίτης γεννήθηκε στα Γιαννιτσά το 1968. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο και μία κόρη.

Σπουδές

Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Γιαννιτσών και συνέχισε τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του Α.Π.Θ. και ολοκλήρωσε το διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Ανακαίνιση, Επισκευή και Συντήρηση κατασκευών» του ίδιου τμήματος.

Πολιτικές και Επαγγελματικές Δραστηριότητες

• Το 1983 έγινε μέλος της ΟΝΝΕΔ Γιαννιτσών και το 1986 μέλος της ΔΑΠ -ΝΔΦΚ.

• Το 1990 εκλέχτηκε αντιπρόεδρος του ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου των Πολιτικών Μηχανικών στο ΑΠΘ.

• Την ίδια χρονιά, εκλέχθηκε και πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Νομού Πέλλας και Γραμματέας του Τ.Γ. ΟΝΝΕΔ Γιαννιτσών.

• Το 1992 εκλέχθηκε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και διετέλεσε περιφερειάρχης ΟΝΝΕΔ Μακεδονίας Θράκης και μέλος του ΣΓ ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης.

• Το 1995 εκλέχθηκε πρόεδρος της ΝΕΑΝ.

• Από το 1995 είναι μέλος του ΤΕΕ.

• Από το 1999 ασκεί το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού, ως ελεύθερος επαγγελματίας, με ειδίκευση στη Διοίκηση Οικοδομικών Εργων και στη Δομική και Λειτουργική Αποκατάσταση Διατηρητέων Κτιρίων.

• Το 2009 διετέλεσε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε.».

• Το 2010 ορίστηκε μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του 8ου Συνεδρίου της ΝΔ και εκλέχτηκε μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

• Σήμερα, ασκεί το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού και είναι μέλος της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής Αντισεισμικής Μηχανικής και Τεχνικής Σεισμολογίας και της Μόνιμης Επιτροπής Θεμάτων Παραγωγής Ιδιωτικών Έργων και Οικοδομικής Δραστηριότητας του ΤΕΕ.

• Ξένες γλώσσες: Αγγλικά

Δήλωση του Διονύση Σταμενίτη:
 

2 σχόλια:

  1. H ΜΟΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΟΝΥΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News