Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκη - Έδεσσα - Άρνισσα - Αμύνταιο - Φλώρινα

Ανακοίνωση


Από το γραφείο της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Θ. Τζάκρη ανακοινώνεται ότι μετά τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα της «ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.», η διοίκηση της εταιρίας, λαμβάνοντας υπόψη το δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και τις επανειλημμένες οχλήσεις της ιδίας, τροποποίησε το επιχειρησιακό της σχέδιο και προέβλεψε την επαναλειτουργία της γραμμής Θεσσαλονίκη-Έδεσσα-Άρνισσα-Αμύνταιο-Φλώρινα με τέσσερα (4) καθημερινά ζεύγη δρομολογίων, αρχής γενομένης από την Μεγάλη Τετάρτη.

Η κ. Τζάκρη εξέφρασε...

...την ικανοποίησή της για την εξέλιξη αυτή, καθώς ικανοποιείται ένα δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας για την αποκατάσταση της σιδηροδρομικής σύνδεσης της Άρνισσας με τη Θεσσαλονίκη και τη Φλώρινα.
 

8 σχόλια:

  1. Η Τζάκρη είναι πλέον ντροπή για τον τόπο μας. Νέα πρόσωπα θέλουμε, όχι σαρδέλες, που θυμούνται από που είναι μόνο στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ασχετο σχολιο με το θέμα.Αν ειχες λιγο μυαλο και αποψη μικρε νάνε φίλε, θα σχολιαζες για την απομονωση του τοπου μας,τις δυνατοτητες επικοινωνιας με τον υπολοιπο κόσμο κοκ.
    Θα μείνεις με το καυμο αυτος .όχι εγω, οχι εσυ.
    Η Τζακρη ειναι 40 ετων, ειναι κόρη φτωχών αγροτών, εχει 2 μεταπτυχιακά και ήδη δηλώνει στο βιογραφικό της Υγυπουργός! Εσυ τι έχεις κάνει στη ζωή σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ .ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΤΕ Σ ΆΥΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.
    ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.
    ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕ Η Κα ΤΖΑΚΡΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ? ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ 38 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΤΟΥ 2000 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ, ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ 28 ΕΤΩΝ ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΙ ΕΞΑΣΚΗΣΕ ΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΤΗΣ? ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΕΩΡΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΙ ΕΣΥ 3.20 ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΜΥΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ τι έχω κάνει στη ζωή μου? Εχω πτυχίο, μεταπτυχιακο και είμαι άνεργη, εξαιτίας της κυρίας Τζάκρη και της παρέας της που κατέστρεψε εν μία νυκτί τις ζωές μας. Έλεος πια σε όλους εσάς που εξακολουθείτε να τρώτε από το μέλι και να υποστηρίζετε τους προδότες της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΑΠΑΛΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκαιο. Είναι προεκλογικό πυροτέχνημα (πασχαλιάτικο)

      Διαγραφή
  6. τζακρη μια γλωσα μεγαλητερη απ το μποι της!! μπλα μπλα μπλα κ τριχες κατσαρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News