Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Καλοκαίρι... στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας - Πλούσιο φωτορεπορτάζ!

Οι παρουσίες και οι απουσίες...

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη η Έκτακτη - Κατεπείγουσα Συνεδρίαση του Δ.Σ. Αλμωπίας.

Βασικά θέματα την έγκριση δαπάνης για προμήθεια γεύματος στα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012 και η διάθεση των δημοτικών χώρων στα κόμματα ή στους συνασπισμούς συνεργαζομένων κομμάτων, για την προεκλογική προβολή τους, κατά την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε να διατεθεί το ποσό των 3.500 ευρώ για τα γεύματα των 350 περίπου ανθρώπων που θα εργαστούν την ημέρα των εκλογών στα εκλογικά κέντρα της Αλμωπίας.

Επιπλέον λήφθηκε απόφαση σχετικά με τους χώρους που θα φιλοξενήσουν τη διαφημιστική καμπάνια και τις ομιλίες - συγκεντρώσεις των υποψήφιων Βουλευτών.

Από τη Συνεδρίαση απουσίαζαν αρκετοί σύμβουλοι κυρίως της πλείονος αντιπολίτευσης, καθώς επίσης και της πλειοψηφίας. Αντίθετα, η παράταξη του Χρήστου Μπίνου εμφανίστηκε σύσσωμη.

Δείτε φωτογραφίες:

Τι συμβαίνει τον τελευταίο καιρό με τη Μαρτίνα. Μήπως αλλάζει "στρατόπεδο";

Όσο πιάνουν οι ζέστες, τόσο θα αδειάζει η αίθουσα...

Είμαστε δυο, είμαστε τρείς... είμαστε χίλιοι δεκατρείς!


Η παράταξη στις επάλξεις!

Σε εγρήγορση...


Πάντως ο Δήμαρχος ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος!
Έτσι Δήμαρχε, μια ζωή την έχουμε!

 

4 σχόλια:

  1. ο δημαρχος κλασσικα στον κοσμο του....κριμα για τον τοπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ (ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ) ΚΑΙ ΣΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ. ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε πως...στις εκλογες τον ρωτησαν στην τηλεοραση ποιο ειναι το προγραμμα σας για τον τοπο?και ειπε το θεικο...εμενα με στηριζει το πασοκ...τα συμπερασματα δικα σας

      Διαγραφή
  3. ΜΑΡΤΙΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News