Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Επικοινωνία της Π. Φουντουκίδου με τη Διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ για το πρόβλημα των κτηνοτρόφων

Παρθένα Θεοδωρίδου-Φουντουκίδου
Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Ν. Πέλλας

Θα δοθεί δυνατότητα ενστάσεων ώστε να διορθωθούν τα λάθη και να λάβουν όσοι αποκλείσθηκαν το βοήθημα των 3 Ευρώ.

Με τη Διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ επικοινώνησε η υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Παρθένα Θεοδωρίδου-Φουντουκίδου για να μεταφέρει το πρόβλημα των κτηνοτρόφων που αποκλείσθηκαν από το βοήθημα των 3 Ευρώ ανά κεφάλι, με το αιτιολογικό ότι είχαν υπερβεί πάνω από το 20% τα προβλεπόμενα νεαρά ζώα.

Η προβλεπόμενη ποινή από τον κανονισμό είναι...

...ο αποκλεισμός από την επιδότηση.

Σήμερα από τον ΟΠΕΚΕΠΕ γνωστοποίησαν στην κ. Φουντουκίδου την απόφαση ότι θα δοθεί η δυνατότητα ενστάσεων ώστε οι κτηνοτρόφοι να διορθώσουν το λάθος και να τους καταβληθεί το βοήθημα.
 

7 σχόλια:

  1. Μικρός σε είδα για πρώτη φορά σε εφημερίδα και ρώτησα τον πατέρα μου ποια είσαι, σήμερα σε είδε σε αυτή τη ανάρτηση, ο γιος μου και με ρώτησε ποια είσαι. Άντε τώρα να του εξηγήσω, τι σημαίνει δημοκρατία, τι ματαιοδοξία και τι σημαίνει ανθρώπινη βλακεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βλακεία είναι να κρίνεις ανθρώπους από τέτοια κριτήρια όπως αυτά που λες εσύ. άλλωστε στο νομό υπάρχει πολιτικός που πολιτεύεται τα ίδια χρόνια και έχει μεγαλύτερη ηλικία. Δημοκρατία είναι να ψηφίζεις αυτόν που θεωρείς ικανότερο και όχι τον πιο νέο σώνει και καλά. Άλλωστε, νέους έφερε και ο Παπανδρέου και είδαμε τι πάθαμε. Ματαιοδοξία είναι να θες να φτάσεις κάπου με κάθε θυσία και να χτυπάς τους άλλους ύπουλα με κριτήρια αστεία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΟΝΩ..ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ.

      Διαγραφή
    2. ΠΑΛΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΚΑΝΕ Η ΝΔ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΠΗ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΜΑΤΕ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΟΥΓΓΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΣΑ?
      ΧΑ ΧΑ ΧΑ.
      Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑΑΑΑΑΑ.

      Διαγραφή
  3. μακαρι ολοι να ηταν αγωνιστες σαν την Ποπη..ειδαμε και τους νεους του Γιωργακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ζητήστε συγνώμη κύριοι και κύριες πρώην βουλευτές.Είστε όλοι υπόλογοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η ματαιοδοξια ειναι γενικο φαινομενο της εποχης μας, οπως και το να καβαλησει καποιος το καλαμι, η ποπη θα ειναι δευτερη στην επιλογη των ψηφοφορων της πελλας, απο το τελος ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News