Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Έκρηξη στο γραφείο του Κώστα Σημίτη

Στο κέντρο της Αθήνας

Έκρηξη, πιθανότατα από εμπρηστικό μηχανισμό, σημειώθηκε λίγο πριν τις εννέα το βράδυ έξω από το πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη στην οδό Ακαδημίας 35.

Από την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στον 5ο όροφο υπέστη ζημιές η είσοδος του γραφείου του κ. Σημίτη και στο σημείο έφθασαν 27 πυροσβέστες με εννέα οχήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ανδρών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας η φωτιά ξέσπασε από την έκρηξη χωρίς όμως να μπορούν να προσδιορίσουν αν ήταν από γκαζάκια ή εκρηκτικό μηχανισμό.


Λίγα λεπτά αργότερα η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, ενώ σημειώθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο του γραφείου.

Τη στιγμή της έκρηξης υπήρχαν εργαζόμενοι στους κάτω ορόφους ενώ οι πυροσβέστες προσπαθούν να ανοίξουν την πόρτα του γραφείου του κ. Σημίτη προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπήρξε προειδοιποιητικό τηλεφώνημα ούτε μάρτυρες που να είδαν άτομα να κινούνται περίεργα ή να απομακρύνονται από το σημείο.

Αξίζει δε να τονισθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού γίνεται στόχος μετά την εμπρηστική επίθεση της 29ης Ιανουαρίου του 2010.

---
Πηγή: protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News